Sisällön­tuotanto

Sisällön­tuotanto – SATAA TARINAA!

Mihin tahansa yrityksesi näköistä sisältöä tarvitsetkin, Tulus auttaa ammattitaidolla! Strategisesta sisältösuunnittelusta tarkkaan ja ketterään toteutukseen ja visualisointiin asti.

Harva haluaa julkaista sisältöjä, joita kukaan ei huomaa ja joilla ei ole vaikutusta. Siksi autamme sinua pitämään strategisen otteen sisällöntuotannossa ja määrittelemme kanssasi sisältöjen tavoitteet, kohderyhmät ja niitä palvelevat julkaisukanavat. Viestin perillemenon seuranta ja raportoiminen kuuluvat palveluihimme.

Tuluksella on vahvat näytöt ja vuosien kokemus muun muassa vastuullisuusviestinnästä ja monikanavaisesta rekrytointi- ja henkilöstöviestinnästä. Sanasto ja alan trendit ovat jo hallussa, kun kyseessä on metsäteollisuus, rakentaminen, ICT, hitsaus, meriteollisuus, raskas teollisuus, terveysteknologia tai hyvinvointialat. Otamme mielellämme myös sinun toimialasi erityissanaston haltuumme.

Oma Tulus – Ulkoista kirjoitushommat!

Ulkoista meille harkittu palanen sisällöntuotantoasi. Teemme some-sisällöt, intrajutut tai tiimiesittelyt, ja sinä saat enemmän aikaa keskittyä strategiseen suunnitteluun ja kärkihankkeisiin.

Tulus-akatemia – osaaminen ajan tasalla

Jos kaipaat oman tiimisi osaamisen päivitystä esimerkiksi viestinnän suunnittelusta, vuosikellon laatimisesta ja käytöstä tai yrityksesi äänensävyn kehittämisestä ja käytöstä, älä epäröi ottaa yhteyttä Tulus-akatemiaan®.

Tulus-tutka – Datasta oivalluksia

Tulus-tutka® ottaa niskalenkin datasta. Palvelu työstää viestinnän ja markkinoinnin analytiikasta oivalluksia, toimintaohjeita ja ymmärrettävää tietoa.

Sisältöstrategiat ja
sisältösuunnitelmat

Me tiedämme: viestinnän työ on usein yhtä tulipalojen sammuttelua. Tulipaloja on kuitenkin mukavampi sammutella sellaisen kumppanin kanssa, joka tukee suunnitelmallisuutta, auttaa priorisoimaan, muistuttaa aikatauluista ja pitää kiinni yhdessä sovituista tavoitteista.

Ota tulukset mukaan jo strategia- ja suunnitteluvaiheeseen, niin saat vahvan työparin koko kauden viestintään.

Strategiat sekä niistä johdetut viestinnän suunnitelmat ja toteutukset ovat meille leipälaji, johon olemme kehittäneet avuksi ketterät työvälineet.

Yhdessä saamme aikaan parempaa, ja enemmän!

Vuosi­kertomukset ja
vastuullisuus­raportit

Tuluksen sisällöntuottajat ovat tottuneet työskentelemään päämäärätietoisesti suuritöisissä projekteissa, joissa sovitellaan yhteen haastavaa aikataulua, kymmeniä asiantuntijahaastatteluita, kommenttikierroksia, kieliversioita ja rinnalla tapahtuvaa sisällön visuaalista suunnittelua.

Ota tulukset apuun vuosikertomuksen suunnitteluun ja kasaamiseen sekä esimerkiksi vastuullisuusraporttien tuottamiseen.

Hoidamme myös koordinoinnin eli etsimme ja ohjeistamme tekijät, valvomme aikataulun pitämisen ja huolehdimme lopputuloksen laadusta.

Artikkelit, blogitekstit ja tiedotteet

Tiedote? Juttu intraan? Sisällöt uutiskirjeeseen? Haamukirjoitus? Kolmekymmentä case-tarinaa vuosikertomukseen?

Ota tulukset ketteräksi sisällöntuotannon tueksi ja tee arjestasi sujuvaa. Kirjoitamme suomeksi, englanniksi ja tanskaksi ja hallitsemme erilaisia tyylejä ja äänensävyjä.

Vaativia sisältöjä ja kieliversioita? Hoituu!

Erityisosaamistamme ovat sisällöltään vaativat artikkelit, joissa pureudutaan esimerkiksi teknologiaan tai liiketoimintaan ja talouteen.

Hoidamme vuosien kokemuksella myös vaativat kieliversiointiprojektit aikataulussa maaliin sekä oikoluemme ja editoimme valmiita aineistoja.

Mediaviestintä

Tuluksessa työskentelee yksi jos toinenkin toimittajataustainen asiantuntija. Me tiedämme mikä saa toimittajan tarttumaan luuriin ja kuvaajan lataamaan kameransa akut intensiivistä juttukeikkaa varten.

Sosiaalinen media

Sosiaalisessa mediassa sinulla on muutama sekunti aikaa säästyä skrollaukselta ja houkutella klikkaus. Tässä työssä auttaa luova kielenkäyttö ja kanavakohtaisesti suunniteltu houkutteleva visuaalisuus.

Hakukoneoptimointi

Haluatko varmistaa, että verkkosivujesi sisällöt ovat ajan tasalla ja ymmärrettävät myös hakukoneiden mielestä? Kehitetään sivujen käytettävyyttä ja vetovoimaisuutta yhdessä!

Lisää sisältöä elämään? Ota yhteyttä niin pistetään asia kuntoon!

Liisa Oksanen

JANNE SUOKAS

Liiketoimintajohtaja, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Johanna Lassy-Mäntyvaara

PETRA NIEMI

Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
petra.niemi@tulus.fi
+358 44 751 3101

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Tuluksen blogi on täynnä sisällöntuotannon tyylinäytteitä!

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?