REFERENSSI: Energiayhtiön sisältötarpeet strategisella otteella maaliin Oma Tulus® -palvelun kautta

Mäntsäläläinen energiayhtiö Nivos toimittaa vastuullisia energia- ja lämmitysratkaisuja, sähköä, vettä ja valokuitua Mäntsälään ja sen lähikuntiin. Monialaisella ja kehittyvällä energiayhtiöllä riittää viestittävää ja markkinoitavaa. Nivoksella on Oma Tulus® -palvelun kautta aina käytössään osaavat resurssit, jotka tukevat viestinnän ja markkinoinnin arjessa. Tulus tarjoaa Nivokselle myös strategista viestinnän asiantuntijatukea ulkoisen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä vuosiraportointiin.  

Oma Tulus -palvelu on joustava, kustannustehokas ja turvallinen tapa ulkoistaa viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Palvelun avulla yritys voi hankkia tarvitsemaansa viestinnän ja markkinoinnin erityisosaamista tarvitsemansa määrän, haluamalleen ajanjaksolle. Oma Tulus -palvelua hyödynnetään esimerkiksi vanhempainvapaiden paikkaajana tai messukauden kiiretukena. Useimmiten se on kuitenkin kiinteä osa viestinnän ja markkinoinnin resurssia vuoden ympäri. Palvelun parhaisiin puoliin kuuluu se, että asiakkaalla on aina käytössään juuri oikeanlaisilla taidoilla varustettuja osaajia, verrattuna yksittäiseen tehtävään palkattuun henkilöön. 

Viestinnän ulkoistaminen Oma Tulus

Oma Tulus -palvelua hyödyntävä Nivos on Tuluksen pitkäaikainen asiakas. Yhteistyö alkoi reilut 6 vuotta sitten vastuullisuusviestinnän työpajasta ja vuosikertomuksen sisältöjen toteutuksesta ja on vuosien mittaan kehittynyt aina seuraavalle tasolle uusien ja muuttuvien tarpeiden mukana. 

Nykyiseen Oma Tulus -kumppanuuteen kuuluvissa jatkuvissa viestinnän tehtävissä Nivosta palvelee viestintäasiantuntijasta, sisällöntuottajista ja graafikosta koostuva tiimi. Oma Tulus -tehtävien lisäksi Tulus on tukenut Nivosta muun muassa strategian sanoittamisessa ja kuvittamisessa sekä mediaviestinnässä. 

MITÄ TEIMME

 • Viestinnän vuosisuunnittelu yhdessä Nivoksen viestintätiimin kanssa. Suunnitelmassa huomioidaan strategiset ja liiketoimintojen tavoitteet sekä vuosiraportoinnin tarpeet.  
 • Suunniteltujen sisältöjen toteutus haastatteluista valmiiksi teksteiksi ja visualisoinneiksi. 
 • Sisällöntuotannon projektihallinta sekä viestintäsuunnitelman säännöllinen päivitys. 
 • Vuosikertomuksen sisältösuunnittelu ja suunniteltujen sisältöjen toteutus. 
 • Sparraus- ja toteutusapu muissa viestinnän tarpeissa, kuten strategian kiteyttäminen ja kuvittaminen, asiakaskirjeiden sisältöjä ja taitto, mediavalmennusta sekä natiivimainontaa.   

  MITÄ SAIMME AIKAAN

   

  • Oma Tulus -tiimi tarjoaa Nivokselle luotettavan ja joustavan resurssin, joka on nopeasti saatavilla erilaisiin viestinnän tarpeisiin. 
  • Oma Tulus -tiimin huolehtiessa toteutuksesta asiakas voi keskittyä liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen.
  • Selkeän Oma Tulus -toimintamallin ansiosta asiakkaan viestintään käyttämät panostukset pysyvät suunnitelluissa raameissaan. 
  • Resurssien käyttö olennaiseen: jokainen tehty sisältö palvelee asiakkaan strategisia tai liiketoiminnallisia tavoitteita. 
  • Laadukkaita sisältöjä eri kanaviin: artikkeleita, blogeja, tiedotteita, asiakaskirjeitä ja infograafeja. 

  Paikallisena energiayhtiönä tavoitteenamme on auttaa ihmisiä ja yrityksiä menestymään Mäntsälässä ja lähialueilla. Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyöhömme Tuluksen kanssa. Tuluksen tiimi ymmärtää liiketoimintamme tavoitteet ja osaa kiteyttää olennaiset viestit tehokkaasti. He auttavat meitä kertomaan Nivoksen toiminnasta asiakkaillemme, omistajillemme ja muille tärkeille sidosryhmillemme.

  Marko Ahl

  Toimitusjohtaja, Nivos Oy

  Haluamme viestiä asiakkaillemme ja sidosryhmillemme avoimesti, helppotajuisesti ja luotettavasti. Oma Tulus -ratkaisulla käytössämme on kulloinkin tarvitsemiamme viestinnän osaajia, oli kyse sitten strategisesta suunnittelusta, johdon sparrauksesta tai tekstien ja kuvitusten käytännön toteutuksesta. Olemme saaneet heiltä laadukasta, tavoitteisiin nivottua sisältöä verkkosivuillemme, vuosikertomukseemme, tiedotteisiimme ja uutiskirjeisiimme. Tuluksen tiimin kanssa on mutkatonta ja helppoa toimia, sillä he ovat aina valmiita kuuntelemaan tarpeitamme ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin nopeasti ja joustavasti.

  Heidi Ryhänen

  Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Nivos Oy

  Onko teilläkin tarve strategisen viestinnän luottokumppanille? Ota tulukset tueksi! 

  Lisää viestinnän viisautta Tuluksen blogissa!

  Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

  Mistä olet kiinnostunut?