Tekninen viestintä

Onko vastuullasi yrityksen tuotedokumentaation, myynnin tukimateriaalien sekä markkinointimateriaalien ja markkinoinnin ja viestinnän prosessien hallinta? Vaikka uudet digitaaliset ratkaisut ovat tehneet tästäkin urakasta astetta helpompaa, riittää teknisessä viestinnässä yksityiskohtia, muistettavaa, päivitettävää ja ylläpidettävää. Varsinkin jos kaikki tehdään kymmenenä kieliversiona!

Tuluksen kokenut teknisen viestinnän tiimi on valmiina tukemaan sinua materiaalien päivittämisessä, ylläpidossa ja kehittämisessä. Tiimimme jakaa vastuuta kanssasi ja pystyy tukemaan sinua myös kehitystyössä kansainvälisten pörssiyhtiöiden kuvioissa hioutuneella ammattitaidollaan.

Oppaat ja koulutusmateriaalit

E-koulutusmateriaali tai ostajan opas? Tulus on harjaantunut selkeän ja kohderyhmälähtöisen koulutusmateriaalin laatimisessa. Tuotamme sisällöt interaktiiviseen koulutusmateriaaliin viidellä kielellä tai laadimme kiinnostavan ladattavan oppaan houkuttelemaan liidejä markkinointipolkusi päähän.

Hanke- ja projektiviestintä

Näkyykö hankkeen maaliviiva kolmen vuoden päässä? Autamme sinua päämäärätietoisen hankeviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa siten, että sidosryhmät pysyvät mukana menossa käänteestä toiseen ja saavat mahdollisuuksia antaa palautetta matkan varrella oli projekti sitten sisäinen tai ulkoinen: yleensä molempia!

Markkinointimateriaalit ja brändinhallinta

Logon paikka ja oikea sinisen sävy? Me tuemme yritystäsi brändinhallinnan sadoissa ja tuhansissa yksityiskohdissa kaikissa viestinnän ja markkinoinnin materiaaleissa jokaisella mantereella. Brändipoliisimme ovat virkaintoisia ja valmiina toimintaan.

Tuotedokumentaatio

Jos tuotteita on kymmeniä, jopa satoja, tai tuotetiedot päivittyvät usein, vie tuotedokumentaation ajantasaisena pitäminen mittavan siivun työajasta. Me autamme paitsi materiaalien päivittämisessä myös prosessien ja konseptien hiomisessa siten, että tuotedokumentaation ylläpito on mahdollisimman virtaviivaista ja materiaali palvelee käyttäjäänsä.

Tekniset kuvat ja kaaviot


Tuluksen graafikot ovat raudanlujia ammattilaisia teknisen kuvamateriaalin ja kaavioiden laatimisessa. Kuvitukset käyttöohjeisiin tai tuotedokumentaatioon kuuluvat tekniset kuvat hoidetaan tarkasti ja täsmällisesti.

Kieli- ja maaversiointi

Tuluksen teknisen viestinnän asiantuntijat hoitavat uutiskirjeprosessisi tai esitepäivityksesi kymmenenä kieliversiona vakaalla ammattitaidolla alusta loppuun. Globaalien pörssiyhtiöiden kanssa kerrytetty osaamisemme on käytössäsi maa- ja kieliversioinnin yksityiskohdissa.

Haussa teknisen viestinnän tarkka ja täsmällinen tekijä?
Tulukset turvaavat selustasi!

Liisa Oksanen

TARU NYLUND

Markkinointiviestinnän suunnittelija
taru.nylund@tulus.fi
+358 44 751 3102

Johanna Lassy-Mäntyvaara

MINNA KUMPU

Digitaalisen viestinnän projektipäällikkö
minna.kumpu@tulus.fi
+358 50 579 3203

Liisa Oksanen

SIRU SALMINEN

Sosiaalisen median asiantuntija
siru.salminen@tulus.fi
+358 50 579 3206

 

Markkinoinnin vinkit ja viisaus Tuluksen blogissa!

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?