fbpx
KOULUTUKSET

Tulus-akatemian
kurssit

Tiedon jakamista ja viestinnän jatkuvaa kehittämistä. Sitä on Tulus-akatemia, joka tarjoaa monipuolista viestinnän koulutusta niin asiakkaille kuin tuluksillekin.

 

Tulus-akatemian koulutukset räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja sen mukaan, ovatko kohderyhmänä esimerkiksi myynnin vai viestinnän ammattilaiset. Oli koulutuksen teemana pieni tai iso kokonaisuus, sen tavoitteena on tarjota asiakkaalle työkaluja toiminnan parantamiseen. Koulutusten sisällöt voivat vaihdella esimerkiksi yksittäisen julkaisujärjestelmän tai työkalun käyttöönottamisesta sisäisen viestinnän sparraamiseen. Koulutuksen muotona toimii niin lyhyt tietoisku, luento, työpaja kuin webinaarikin. Kurssit järjestetään pääsääntöisesti verkossa Teams-sovelluksessa.

 

Kehitä itseäsi tai työyhteisöäsi esimerkiksi näiden koulutuspakettiemme avulla:

 

 

Tulus-akatemian maksuton tietoisku

5 vinkkiä sisäiseen viestintään hybridimallissa perjantaina 17.9. klo 10.

 

Ilmoittaudu täällä!

 

 

TEAMS HALTUUN, ETÄTYÖT SUJUMAAN

Microsoft-Officen Teams on yksi paljon käytetty viestintäkanava ja etätöissä hyödyllinen työkalu. Tuluksen Teams-kouluttajat Minna Kumpu ja Siru Salminen käyvät läpi Teamsin perusteita ja hyväksi koettuja toimintatapoja. Tunnin koulutus sisältää:

 • Teamsin käytön aloittaminen, tiimien ja kanavien luominen ja hallinta
 • Tiedostojen yhteiskäyttö ja muistiinpanotyökalut
 • Keskustelut Teamsissa

 

Minna ja Siru

Minna ja Siru tuntevat Teamsin käyttöä helpottavat kikat sekä yrityksen sisäisen että asiakasyhteistyön näkökulmasta

VUOROVAIKUTUS TEAMSISSA

Kun viestintä siirtyy kokonaan tai osittain verkkoon, kasvokkaisviestintä vähenee ja käytäväkeskustelut katoavat. Mitä se tarkoittaa työyhteisöviestinnän kannalta? Teknologiavälitteinen viestintä on parhaimmillaan tehokasta ja helpottaa tiedon jakamista työyhteisössä, mutta pelkkä yhteisen alustan käyttöönottaminen ei kuitenkaan takaa onnistunutta työyhteisöviestintää. Työyhteisöviestintä Teamsissa -kurssilla käydään Tuluksen asiantuntijan Laura Merilän johdolla läpi tekijöitä, jotka vaikuttavat tiedon jakamiseen organisaation sisäisessä sosiaalisessa mediassa. Kurssilta saa käytännön vinkkejä sitouttavaan työyhteisöviestintään, joka on paitsi tehokasta myös työhyvinvointia tukevaa.

   

  Laura

  Laura Merilä on erikoistunut työelämän vuorovaikutussuhteisiin ja organisaation sisäiseen viestintään. Gradussaan Laura tarkasteli työyhteisöviestinnän ilmiöitä organisaation sisäisessä sosiaalisessa mediassa.

  KAIKKI IRTI SOMESTA!

  Selvitämme yrityksenne nykyisten somekanavien tilanteen ja teemme yhdessä suunnitelman tulevista toimenpiteistä. Tuluksen viestintäasiantuntijat käyvät nykyiset kanavanne läpi, arvioivat niiden toimivuutta ja listaavat mahdollisia kehityskohtia. Tulus toimittaa asiakkaalle analyysin sovituista somekanavista toimenpide-ehdotuksineen ja tulokset käydään läpi yhteisessä työpalaverissa.

   

  Siru ja Riina

  Siru ja Riina työskentelevät päivittäin sosiaalisen median parissa ja tuntevat eri somekanavat, niiden uudet ominaisuudet ja trendit. 

  NÄIN SAAT JUTTUSI LÄPI MEDIASSA

  Toimittajat tarvitsevat jatkuvasti kiinnostavia jutunaiheita ja uusia haastateltavia. Yrityksille medioissa julkaistut jutut puolestaan ovat ansaittua ja arvostettua näkyvyyttä, joka jää mieleen.

  Tuluksen viestinnän asiantuntijat Johanna Lassy-Mäntyvaara ja Saara Pakarinen jakavat käytännön vinkkejä mediaviestinnässä onnistumiseen:

  • Median todellisuus: kuinka räätälöidä juttuvinkki kiireiselle toimittajalle
  • Uutiskriteerit: näin toimittaja valitsee aiheita
  • Laaja mediakenttä ja mediaviestinnän monet mahdollisuudet

   

  Johanna ja Saara

  Johanna ja Saara ovat taustaltaan toimittajia ja tuntevat laajasti suomalaista mediakenttää. He ovat työskennelleet eri medioissa sekä yritysten ja järjestöjen mediaviestinnän parissa.

  LINKEDIN OIKEALLE VUOSI­KYMMENELLE

  Milloin viimeksi päivitit oman tai yrityksesi LinkedIn-profiilin? Saavuttavatko julkaisusi haluamasi näkyvyyden? Tunnin koulutuksessa somemanagerimme Siru Salminen ja Riina Junila käyvät läpi LinkedInin toimintaa, tilin päivitykseen liittyviä huomioita ja vinkkejä siitä, miten postausten näkyvyyttä voi parantaa.

   

  Siru ja Riina

  Siru ja Riina tuottavat ja analysoivat somepostauksia päivittäin ja osaavat parhaat konstit tehokkaaseen someviestintään.

  SOITA TAI
  LÄHETÄ VIESTI, JA
  KERRO KOULUTUS-
  TARPEESI!

  Soita Petralle (p. 044 751 3101)
  tai lähetä viesti.

  Soita Petralle
  (p. 044 751 3101)
  tai lähetä viesti.

  Mitkä koulutuksista sinua kiinnostavat?