Tulus-akatemian tietoiskut syksyllä 2023: Tekoälyä ja yritysvastuuta

Syksyllä 2023 Tulus-akatemian® tietoiskuissa keskitytään yritysvastuusta viestimiseen sekä tekoälyyn sisällöntuotannon apurina.

Tule mukaan yhteen, tai molempiin! Tietoiskut ovat maksuttomia.

Keskiviikko 04.10.2023 klo 9.30 Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää käytännössä
Keskiviikko 11.10.2023 klo 9.30 Tekoäly sisällöntuotannossa: ChatGPT, Bard vai Claude?

Tietoiskut järjestetään Teamsin webinaari-työkalulla. Saat kutsun webinaariin Outlook-kalenteriisi.

Jos sinulla ei ole Microsoft-tunnuksia, tai kohtaat ilmoittautuessasi muita vaikeuksia, niin laita viesti saara.toyssy@tulus.fi niin lähetämme sinulle osallistumislinkin sähköpostiisi.

Keskiviikkona 11.10.2023 klo 09.30
Tekoäly sisällöntuotannossa: ChatGPT, Bard vai Claude?

Kulunut vuosi on ollut generatiivisen tekoälyn voittokulkua. Loppuvuodesta 2022 esitelty ChatGPT on asettunut tukevasti sisällöntuotannon parissa toimivien työkalupakkiin, ja sen perustoimintojen käyttö alkaa olla kasvavasti hallussa.

Tänä päivänä tekoälyn kanssa sinunkaupat tehneillä sisällöntuottajilla ja tekstityöläisillä on varaa valita: ChatGPT:n julkaisun jälkeen saataville on tullut myös muita sisällöntuotantoon soveltuvia tekoälyjä kuten Googlen Bard ja Anthropicin Claude. Mutta millaisia nämä tekoälyt ovat käytännön työssä?

Tuluksen sisältöstrategi Vesa Brandt pitää itsensä, kollegansa ja Tuluksen asiakkaat ajan tasalla tekoälyn kehityksestä ja käyttömahdollisuuksista viestinnässä.

Tuluksen tietoisku 11.10.2023 sukeltaa tekoälyn käytännön sovelluksiin tekstityössä sekä suurimpien saatavilla olevien tekoälyjen vahvuuksiin.

Kiitos osallistumisesta!

Keskiviikkona 4.10.2023 kello 09.30
Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää käytännössä

Yritysvastuusta viestiminen on paljon muutakin kuin sitoumuksia, sertifikaatteja ja hiilitiekarttoja. Vaikuttava vastuullisuusviestintä lisää asiakasuskollisuutta, työnantajamielikuvaa, henkilöstön pitovoimaa ja brändin vetovoimaa – ja ohjaa sisäisesti yritysvastuun kehittämistä pitkälläkin tähtäimellä.

Mutta mitä strateginen vastuullisuusviestintä käytännössä on? Miten käynnistää vastuullisuudesta viestiminen ja miksi se kannattaa aloittaa viimeistään nyt?

Viestinnän asiantuntija Minea Hara sparraa organisaatioita viestimään vastuullisuudestaan avoimesti, läpinäkyvästi ja faktapohjaisesti – oli työnne missä vaiheessa tahansa.

Tietoisku keskiviikkona 4.10.2023, tule linjoille ja ota talteen käytännön vinkit!

Minea Hara pitää Tulus-akatemian tietoiskun Vaikuttavaa vastuullisuusviestintää käytännössä keskiviikkona 4. lokakuuta 2023 kello 9.30 - 10.00.

Mikä Tulus-akatemia?

Tulus-akatemia tarjoaa monipuolista viestinnän koulutusta niin asiakkaille kuin tuluksillekin.

Onko tiimilläsi tarvetta terävöittää mediaviestinnän osaamista tai tehostaa Teamsin käyttöä? Oli kyseessä sitten tietty viestinnän alue, viestintäkanava, julkaisujärjestelmä tai työkalu, Tulus-akatemiasta löytyy apu organisaatiosi tarpeisiin ja liiketoimintanne tueksi.