Halloweenin painajaismaiset projektit

Pyhäinmiestenpäivän lähestyessä on hyvä valmistautua yliluonnollisiin tapahtumiin.

Tulukset lähtivät keskiyön tyhy-kävelylle kuun paisteeseen kurpitsapellolle…mutta mikä oli tuo rasahdus?

Se on kauhea projekti! Pystyisitkö sinä selviytymään näistä järjissäsi?

Haudasta noussut

Projekti, joka palaa mullan alta vuosia sen jälkeen, kun purkupalaveri on pidetty. Aiheuttaa kauhun ja epätoivon väristyksiä. Mikä tämä oli alun perin? Koska? Missä osa ruumiista on? Verkkolevylle tallennettiin 20 vuotta sitten jotakin, vai tallennettiinko?

Kuolematon

Kauhuelokuvien sarjamurhaajat harvoin kuolevat kerrasta – jos koskaan. Tämä projekti on samanlainen. Sen voi polttaa bensiinillä ja ankkuroida Crystal Laken pohjaan, mutta viimeistään kahden viikon kuluttua sama projekti hymyilee työpöydälläsi päivitystä odotellen.

Kummitus

Asetut työpöytäsi ääreen. Pikkuhiljaa alat kuulla toimistolla kuiskauksia ja askelia, lämpötila laskee yllättäen. Epäilet aistejasi. Sitä ei näy, mutta sen tuntee. Koska projekti saapuu? Elät hermoromahduksen partaalla, sillä tunnet projektin lähestyvän.

Alien

Hähmäinen ja raamiton projekti, jonka alkuperä on tuntematon. Todennäköisesti periytynyt mutkien kautta kollegalta. Projektin parissa voi työskennellä, mutta tuntemasi lainalaisuudet eivät päde. Projektista säteilee jotakin ja sinulla on erikoinen olo. Totuus on tuolla jossain.

Hullu tiedemies

Projektiin ilmestyy lisättäviä osia sieltä täältä. Osaset eivät ihan vastaa alkuperäistä toimeksiantoa. Yrität kuitenkin ylläpitää myönteistä ajattelua. Jotenkuten saatkin osaset  liitettyä projektin runkoon. Elääkö se?

Kasvot takanasi peilissä

Aamu alkaa suhteellisen hyvin, kunnes yhtäkkiä: IIIIIIK! Projekti tuijottaa sinua silmiin peilin kautta ja vaatii välitöntä huomiotasi kaameassa aikataulussa! Älä kuitenkaan huoli – projekti katoaa yhtä nopeasti kuin ilmestyi. Mutta onko se lopullisesti poissa?

Liian hyvä ollakseen totta

Projekti sujuu kuin unelma! Suunnitelma pitää, aikataulussa ollaan edellä, jokainen tiimin jäsen on jatkuvasti virkeä ja hyväntuulinen, kehitysideat toimivat täydellisesti! Hetkinen! Tämähän olikin ihan tavallinen projekti viestinnän luottokumppanisi Tuluksen kanssa.

Kiinnostaako sinua aloittaa yhteinen projekti? Ota yhteyttä!