REFERENSSI: Mediavalmennus energiayhtiö Nivoksen asiantuntijoille

Nivos on energiayhtiö, joka toimittaa vastuullisia energia- ja lämmitysratkaisuja, sähköä, vettä ja valokuitua Mäntsälään ja sen lähikuntiin. Pitkäaikaisena viestintäkumppanina Tulus päivitti Nivoksen asiantuntijoiden mediakentän tuntemusta ja sparrasi erilaisissa haastattelutilanteissa esiintymiseen.

Antilooppi_vastuullisuusraportti
Antilooppi_vastuullisuusraportti

MITÄ TEIMME?

Räätälöimme energiasektorille ja juuri Nivoksen tarpeisiin sopivan koulutuspaketin, jossa asiantuntijat ja johtoryhmän jäsenet pääsivät kirkastamaan ydinviestejään, tunnistamaan tyypillisimmät haastattelutekniikat ja lopuksi harjoittamaan esiintymistaitojaan.

 

  • Median pelisäännöt
  • Miksi, miten ja kenelle mediassa viestitään?
  • Miten mediassa esiintymiseen voi valmistautua?
  • Millainen on hyvä haastateltava?
  • Kuinka pitää kiinni ydinviesteistä?
  • Harjoitukset: eri medioiden haastattelutilanteissa toimiminen, kriisitilanteet ja kiperät paikat

MITÄ SAIMME AIKAISEKSI

Tutun viestinnän asiantuntijan vetämä kolmetuntinen mediasparraus tarjosi osallistujille mahdollisuuden harjoitella toimittajan tyypillisiin ja tiukkoihin kysymyksiin vastaamista sovitun ydinviestin ja Nivoksen äänensävyn mukaisesti. Mediavalmennus lisäsi osallistujien itsevarmuutta esiintymistilanteissa ja herätti hyvää keskustelua median kanssa toimimisesta. Koulutuksen pohjalta hioimme aihekohtaisia ydinviestejä haastattelutilanteissa hyödynnettäviksi.

Tässä onnistuimme

Mediaviestintää säännöllisesti tekevänä viestintätoimistona ymmärrämme, minkälaisia tarpeita sekä toimittajilla että omasta asiantuntijuudestaan viestivillä organisaatioilla on. Otimme huomioon toimialan haasteet ja tyypilliset kriisitilanteet ja loimme henkilökohtaiset harjoitustilanteet kullekin osallistujalle.

 

”Koulutus auttoi ymmärtämään toimittajien toimintatapoja ja preppasi meidän asiantuntijoitamme mahdollisiin haastattelutilanteisiin, joita ei tavallisesti juuri pääse harjoittelemaan. Tavoite oli, että valmennus lisäisi itsevarmuutta ja tosi paikan tullen ajatus pysyisi kirkkaana. Harjoitukset olivat tähän tarkoitukseen osuvia, ja ne oli valmisteltu energia-alan asiantuntijoille sopiviksi.”

Marko Ahl

Toimitusjohtaja, Nivos Oy.

Halua tuoda osaamista esille ja kasvattaa asiantuntijoiden esiintymisvarmuutta?

Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille hyödyllinen mediavalmennus!

Johanna Lassy-Mäntyvaara

JOHANNA LASSY-MÄNTYVAARA

Johtava viestintäasiantuntija
johanna.lassy@tulus.fi
+358 40 584 9569

Tulus on tukenasi viestinnän ja markkinoinnin kiemuroissa!

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?