Jonna Niemi – Aina monta rautaa tulessa

 Jonna Niemi aloitti Tuluksessa viestintäkoordinaattorina 31.3.2022.

Kaupallisen mediaviestinnän tradenomiksi kouluttautunut moniosaaja on aiemmin tehnyt muun muassa tapahtumatuotantoa. Jopa 10 000 kävijän tapahtumien järjestäminen on vaatinut tiukkaa projektiosaamista. Kokoluokaltaan vaihtelevia rientoja on tuotettu parhaimmillaan peräti kymmenen tapahtuman vuosivauhtia.

“Tapahtumien järjestämisessä pöydällä on yhtä aikaa sata ja yksi suurta ja pientä asiaa. Asioiden priorisointikyky ja keskeneräisyyden sietäminen ja tietysti ongelmanratkaisukyky ovat niitä ominaisuuksia, joita isoissa produktioissa välttämättä tarvitaan.”

Tätä tietotaitoa ja kokemusta Jonna aikoo tuoda myös Tulukselle viestintäkoordinaattorin töihinsä.

“Muutoksena aiempaan tekemisen tapaani on, että Tuluksessa on hyvin yhteisöllinen tyyli tehdä töitä: Vetoapua saa aina pyydettäessä, ja kollegoita tsemppaillaan jatkuvasti. Tämä olikin yksi niistä asioista, joka minua Tuluksessa houkutteli, kun satun olemaan hyvin innostuva ja muita myös helposti innostava persoona”, Jonna sanoo.

Toiseksi vahvuusalueekseen Jonna nostaa visuaalisen viestinnän osaamisen.

“Printti tai digi, some tai mainoskampanjat, kaikenlaiset julkaisut onnistuvat. Freelancer-graafikkona olen lähes yhtä monenlaisissa liemissä keitetty kuin organisaattorinakin.”

Vesa Brandt

Tukea viestintään ja tapahtumajärjestelyihin? Tutustu Tuluksen palveluihin!