Strateginen kumppanuus

Kumppanuutta ja strategista konsultointia:
sukellus liiketoiminnan luihin ja ytimiin 

Siinä missä markkinointi on flirttailua, strateginen viestintä on vakavaa seurustelua. Viestintä on yksi yrityksen johtamisen tärkeimmistä työkaluista, ja strateginen viestintäkumppanuus auttaa virittämään sen täyteen terään.

Strategiaviestintä ja viestinnän strateginen suunnittelu vaativat pitkäjänteistä ja suunnitelmallista näkemystä liiketoiminnan tavoitteista, sekä suunnitelmien pohjalta kiteytettyjä käytännön tekoja.

Viestintä ei suinkaan ole vain organisaation viestintävastaavan heiniä. Myös johtoryhmältä vaaditaan vahvaa viestinnällistä näkemystä.

Konsultoinnin myötä yrityksen johtoryhmän viestintätaidot paranevat ja viestintä tulee kiinteämmäksi osaksi liiketoimintastrategiaa. Kun johdon viestintä on laadukasta ja ymmärrettävää, se kannustaa kaikkia yrityksen työntekijöitä viestimään paremmin omassa roolissaan.

Tuloksellinen viestintäkumppani sukeltaa syvälle liiketoiminnan luihin ja ytimiin ja onkii pintaan strategisesti hiottuja helmiä.

Vastuullisuusviestintä

Organisaatioiden vastuulliseen liiketoimintaan kohdistuu yhä enemmän odotuksia eri sidosryhmiltä: asiakkailta, toimittajilta, kuluttajilta, sijoittajilta, järjestöiltä ja henkilöstöltä.

Tuluksen asiantuntijat rientävät yritysten apuun, kun strategista näkemystä tarvitaan vastuullisuustyön kartoittamiseen, laadukkaaseen sanoittamiseen ja raportointiin.

Sparraamme pientenkin vastuullisuustekojen tunnistamisessa ja sanoittamisessa ja tuemme vastuullistyötään jo pidempään kehittäneitä yrityksiä. Pöydillämme koostetaan tekstit, kuvat ja kannet vastuullisuusraportteihin, vuosikertomuksiin, verkkosivuihin ja askelmerkit vastuullisuusviestinnän strategioihin.

Strategiaan sitouttaminen viestinnän keinoin

Uusi strategiakausi edessä, vaan nyt pitäisi vielä kertoa, yhdenmukaisesti, tuloksellisesti ja paikallisesti kaikille työntekijöille siitä, mistä on kyse? Ja mikä tärkeintä, sitouttaa henkilöstö yhteisiin tavoitteisiin.

Tulukset tuovat tottuneesti strategian painopisteet työntekijän arkeen monikanavaisesti, sisäisesti, ulkoisesti ja kohderyhmälle inhimilliseen tahtiin. Tarjoamme vahvaa viestinnän tukea yrityksen johdolle uusista tavoitteista, toimintatavoista ja linjauksista kertomiseen. Hoidamme brändinhallinnan, muutosviestinnän ja hankkeiden läpiviennin globaalissa toimintaympäristössä. Kuuluisat langat pysyvät käsissämme myös kansainvälisesti, kasvotusten ja etäyhteyksin. 

Yrityskulttuurista ja työhyvinvoinnista viestiminen

Työelämän voittajaksi on noussut työntekijä, hyvinvointi ja työn merkitys. Me tunnistamme viestinnän roolin ja mahdollisuudet avoimen, hyväksyvän kulttuurin rakentamisessa.  

Tuemme johtoa, henkilöstöhallintoa ja rekrytoinnin, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoita luomaan osallistavaa, yrityksenne arvoja henkivää viestintää siellä, missä tekijä odottaa työtänsä – tai missä haluatte näkyä vetovoimaisena työnantajana. 

Yrityksen johdon viestinnällinen sparraus

Johtoryhmän viestintätaidot rajoittuvat turhan usein esitysten, raporttien ja sähköpostien laatimiseen. Ajatusjohtajan paikka lunastetaan kuitenkin siellä, missä ja millaista keskustelua oikeasti käydään. Hahmottelemme ja toteutamme yhdessä kannanotot, keskustelunavaukset, blogipostaukset ja puheenvuorot. Vahvistamme toimitusjohtajan henkilöbrändiä ja lisäämme näkyvyyttä. Tuemme johtoryhmän jäseniä strategian sanoittamisessa helpoilla ja oman kuuloisilla viestinnän teoilla.

Kohti tuloksellista viestintää

Viestinnän strateginen konsultointi on menestyksekästä vain silloin, kun viestinnän kumppanilla on syvällinen näkemys asiakkaan toimintaympäristöstä, vahvuuksista ja heikkouksista.

Me Tuluksella kiinnostumme asiakkaistamme juuria myöten. Räätälöimme palvelupakettimme asiakkaan tarpeisiin. Konsultoimme, sparraamme, ohjaamme ja koulutamme: kohti tuloksellisempaa viestintää.

Haluatko koko organisaation toimivan yhteisten tavoitteiden eteen?

Ota tulukset tueksi.

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Liisa Oksanen

Janne Suokas

Liiketoimintajohtaja, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Johanna Lassy-Mäntyvaara

JOHANNA LASSY-MÄNTYVAARA

Johtava viestintäasiantuntija
johanna.lassy@tulus.fi
+358 40 584 9569

Mietityttääkö viestintä? Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?