Lahti! Tervetuloa vastuullisuusviestinnän aamiaistilaisuuteen

Tervetuloa yhteistyössä Hämeen kauppakamarin kanssa järjestämäämme vastuullisuusviestinnän aamiaistilaisuuteen Lahdessa keskiviikkona 17. huhtikuuta kello 8.30 – 10.00.

Aamiaisella saat käytännön vinkkejä vaikuttavan ja liiketoimintaa tukevan vastuullisuusviestinnän systemaattiseen käynnistämiseen.

Tuluksesta mukana kokenut viestinnän suunnittelija ja sisällöntuottaja Anu Ritvanen sekä vastuullisuusviestinnän asiantuntija ja projektipäällikkö Petra Niemi.

Anu Ritvanen, sisällöntuottaja, Tulus Oy

Anu on monipuolinen ja luova viestijä, joka on ennen Tulusta työskennellyt mm. toimittajana. Työnantajakuva kiteytyy aitoihin henkilötarinoihin ja sertifioitujen prosessien kuvaukset heräävät eloon Anun käsittelyssä, hakukoneoptimointia ja viestinnän strategista suuntaa unohtamatta.

Petra Niemi, projektipäällikkö, vastuullisuusviestinnän asiantuntija, Tulus Oy

Globaalisti toimivien yhtiöiden sekä pk-yritysten viestintäkumppanina ja projektipäällikkönä sukkuloiva Petra on työskennellyt vastuullisuuden parissa työturvallisuuskampanjoista kestävyysraportointiin. Ennen Tulus-uraansa Petra työskenteli toimittajana kansainvälisessä mediatalossa.

Vastuullisuusviestinnän aamiaistilaisuus

Milloin? Keskiviikko 17.04.2024, 8:30–10:00.

Missä? Lahden Tiedepuisto, Auditorio. Niemenkatu 73, Lahti.