Vastuullisuuden kultamitali Tulukseen

Mahtavia uutisia: Tulus on saanut vastuullisuustyöstään Ecovadis-kultamitalin! Tämä mitali ei ole vain kiiltävä palkinto vitriinissä, vaan se on todiste siitä, että olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikilla tasoilla.

Ecovadis arvioi yritysten vastuullisuutta monipuolisesti, ja kultamitali on merkki siitä, että olemme menestyksekkäästi ottaneet mukaan vastuulliset käytännöt kaikkiin liiketoimintaprosesseihimme. Meillä Tuluksessa vastuullisuustyössä korostuvat ennen kaikkea henkilöstön hyvinvointi sekä hyvät hallintotavat.  

Hyvinvoivat työntekijät ovat kestävän menestyksen perusta, ja me uskomme, että työntekijöidemme hyvinvointi heijastuu suoraan asiakastyytyväisyyteen ja liiketoiminnan tuloksiin. Hyvät hallintotavat puolestaan kattavat kaiken yrityksen menestyksestä läpinäkyvyyteen ja rehellisyydestä oikeudenmukaisiin työehtoihin ja eettiseen päätöksentekoon.  

Ecovadis-kultamitali on tunnustus siitä, että olemme ottaneet nämä periaatteet tosissamme ja soveltaneet niitä kaikessa toiminnassamme. 

Kiitos jokaiselle tulukselle, yhteistyökumppanillemme ja asiakkaallemme, jotka ovat osa vastuullisuusmatkaamme. Teidän panoksenne on ollut korvaamaton, ja tämä kultamitali kuuluu teille. 

Jatketaan yhdessä työtä kestävän kehityksen eteen. 

Tarvitseeko teidän yrityksenne apua vastuullisuusviestinnässä? Tulus auttaa viestimään vastuullisuudesta selkeästi ja vaikuttavasti!

Janne Suokas

Liiketoimintajohtaja, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi 
+358 44 751 0211

Liisa Oksanen

Liisa Oksanen

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija, partneri
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Viestinnän vinkit ja viisaus Tuluksen blogissa!