Strategic consulting

Kumppanuutta ja strategista konsultointia:
sukellus liiketoiminnan luihin ja ytimiin 

Siinä missä markkinointi on flirttailua, strateginen viestintä on vakavaa seurustelua. Viestintä on yksi yrityksen johtamisen tärkeimmistä työkaluista, ja strateginen viestintäkumppanuus auttaa virittämään sen täyteen terään.

Strategiaviestintä ja viestinnän strateginen suunnittelu vaativat pitkäjänteistä ja suunnitelmallista näkemystä liiketoiminnan tavoitteista, sekä suunnitelmien pohjalta kiteytettyjä käytännön tekoja.

Viestintä ei suinkaan ole vain organisaation viestintävastaavan heiniä. Myös johtoryhmältä vaaditaan vahvaa viestinnällistä näkemystä.

Konsultoinnin myötä yrityksen johtoryhmän viestintätaidot paranevat ja viestintä tulee kiinteämmäksi osaksi liiketoimintastrategiaa. Kun johdon viestintä on laadukasta ja ymmärrettävää, se kannustaa kaikkia yrityksen työntekijöitä viestimään paremmin omassa roolissaan.

Tuloksellinen viestintäkumppani sukeltaa syvälle liiketoiminnan luihin ja ytimiin ja onkii pintaan strategisesti hiottuja helmiä.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Yrityskulttuurista ja työhyvinvoinnista viestiminen

Työelämän voittajaksi on noussut työntekijä, hyvinvointi ja työn merkitys. Me tunnistamme viestinnän roolin ja mahdollisuudet avoimen, hyväksyvän kulttuurin rakentamisessa.  

Tuemme johtoa, henkilöstöhallintoa ja rekrytoinnin, viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoita luomaan osallistavaa, yrityksenne arvoja henkivää viestintää siellä, missä tekijä odottaa työtänsä – tai missä haluatte näkyä vetovoimaisena työnantajana. 

Strategiaan sitouttaminen viestinnän keinoin

Uusi strategiakausi edessä, vaan nyt pitäisi vielä kertoa, yhdenmukaisesti, tuloksellisesti ja paikallisesti kaikille työntekijöille siitä, mistä on kyse? Ja mikä tärkeintä, sitouttaa henkilöstö yhteisiin tavoitteisiin. Tulukset tuovat tottuneesti strategian painopisteet työntekijän arkeen monikanavaisesti, sisäisesti, ulkoisesti ja kohderyhmälle inhimilliseen tahtiin.

Tarjoamme vahvaa viestinnän tukea yrityksen johdolle uusista tavoitteista, toimintatavoista ja linjauksista kertomiseen. Hoidamme brändinhallinnan, muutosviestinnän ja hankkeiden läpiviennin globaalissa toimintaympäristössä. Kuuluisat langat pysyvät käsissämme myös kansainvälisesti, kasvotusten ja etäyhteyksin. 

Yrityksen johdon viestinnällinen sparraus

Johtoryhmän viestintätaidot rajoittuvat turhan usein esitysten, raporttien ja sähköpostien laatimiseen. Ajatusjohtajan paikka lunastetaan kuitenkin siellä, missä ja millaista keskustelua oikeasti käydään.

Hahmottelemme ja toteutamme yhdessä kannanotot, keskustelunavaukset, blogipostaukset ja puheenvuorot. Vahvistamme toimitusjohtajan henkilöbrändiä ja lisäämme näkyvyyttä. Tuemme johtoryhmän jäseniä strategian sanoittamisessa helpoilla ja oman kuuloisilla viestinnän teoilla.

Kohti tuloksellista viestintää

Strategic communication consultancy is only successful if the communication agency has a deep understanding of the client’s business environment, strengths and weaknesses.

At Tulus, we care about our clients all the way down to their roots. We always tailor our service package to the client’s needs. We consult, spar, guide, and train towards more productive communication.

Do you want the whole organisation to work towards common goals?

My tulus for support.

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

CEO, Communications Specialist
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Johanna Lassy-Mäntyvaara

JOHANNA LASSY-MÄNTYVAARA

Lead Communications Specialist
johanna.lassy@tulus.fi
+358 40 584 9569

Liisa Oksanen

PETRA NIEMI

Project Manager, Communications Specialist
petra.niemi@tulus.fi
+358 44 751 3101

Wondering about communication? Contact us and let's figure it out together!

What are you interested in?