Tulus Vuoden toimisto 2024 -finaalissa!

Hurraa, Tulus pääsi jälleen Vuoden toimisto -finaaliin!

Regi Research & Strategin tutkimus tarkastelee vuosittain markkinointi-, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin, toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä markkinointialan kehityssuuntia.

Tänä vuonna tutkimukseen saatiin kaiken kaikkiaan noin 700 vastausta toimistojen asiakkaina olevilta markkinointipäättäjiltä.

 

Liisa Oksasesta Tulus Oy:n osakas

“Tämä tunnustus tulee suoraan asiakkailtamme – ja on siksi meille erityisen tärkeä. Olemme ylpeitä, että pystymme tarjoamaan teille parasta mahdollista palvelua. On suuri kunnia saada työskennellä kanssanne rinta rinnan ja pystyä tukemaan teitä paremman bisneksen tekemisessä viestinnän keinoin. Lämmin ja läheinen asiakaspalvelu on aina ollut kiitelty valttimme, ja tämä palkinto on tärkeä osoitus siitä.

Kiitos iloiselle ja kekseliäälle tulus-jengille päivittäisistä pienistä teoista hyvän asiakaspalvelun eteen ja kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja kanssamme jaetuista mielenkiintoisista projekteista. Tulus ei olisi Tulus ilman teitä, meidän loistavaa tiimityötä ja luottamusta toinen toisiimme”, Tuluksen toimitusjohtaja Liisa Oksanen iloitsee.

Kiitos asiakkaillemme, jotka auttavat meitä kehittymään sekä palautteen että jatkuvan yhteistyön kautta!
Jäämme jännityksellä odottamaan Vuoden Toimisto 2024 -palkintogaalaa ja voittajien julkistamista 29.2.2024.

Ota yhteyttä ja jatketaan yhdessä menestyksekkäästi eteenpäin!

Janne Suokas

Liiketoimintajohtaja, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi 
+358 44 751 0211

Liisa Oksanen

Liisa Oksanen

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija, partneri
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Viestinnän vinkit ja viisaus Tuluksen blogissa!