Tulus Oy ottaa vankemman jalansijan pääkaupunkiseudulta: Janne Suokas liiketoimintajohtajaksi

Yhteiskuntatieteiden maisteri Janne Suokas on nimitetty Tulus Oy:n liiketoimintajohtajaksi 14.10.2022. Jannen vastuulla on erityisesti eteläisen Suomen liiketoiminnan kehittäminen sekä Tuluksen tunnettuuden ja myynnin kasvattaminen pääkaupunkiseudulla.

Janne aloitti Tuluksessa helmikuussa 2019 viestintäasiantuntijana. Hän siirtyy liiketoimintajohtajaksi projektipäällikön paikalta. Jannen vastuulla on ollut Tuluksen sisällöntuotannon tiimi.

”Tuluksen vahvuutena on se, että seisomme aina asiakkaan kanssa samalla viivalla. Meillä on laadun ja jatkuvuuden takeena oma orkesteri, vahva viestinnän ammattilaisten joukko. Kun asiakas ulkoistaa meille viestintänsä, hän saa paitsi konkreettisen arjen tuen, myös monipuolista osaamista vaivattomasti yhdeltä luukulta”, Janne painottaa.

Liisa Oksasesta Tulus Oy:n osakas

Tulukset ovat asiakkaiden apuna liiketoiminnan eri vaiheissa ja auttavat viestinnän keinoin tekemään parempaa bisnestä. Toiminnan kärkenä ovat sujuva palvelu ja kumppanuuteen perustuvat, tehokkaat viestinnän ulkoistamisen toimintamallit. Tuluksella on pitkä kokemus kansainvälisten vientiyritysten kanssa toimimisesta ja ymmärrys kannattavasta liiketoiminnasta.

”Tunnemme hyvin asiakkaidemme liiketoiminnan ja pystymme näin palvelemaan heitä laadukkaasti. Toisaalta viestinnän on vastattava maailman muutoksiin. Nyt jos joskus on tilausta kohdeyleisöään kunnioittavalle ja arvostavalle viestinnälle, joka perustuu tietoon ja ratkaisukeskeisyyteen. Tästä meillä on vuosien vankka kokemus, joten pystymme olemaan asiakkaidemme tukena maailman myllerryksessä”, Janne sanoo.

Tuluksen vahvuutena on se, että seisomme aina asiakkaan kanssa samalla viivalla. Meillä on laadun ja jatkuvuuden takeena oma orkesteri, vahva viestinnän ammattilaisten joukko. Kun asiakas ulkoistaa meille viestintänsä, hän saa paitsi konkreettisen arjen tuen, myös monipuolista osaamista vaivattomasti yhdeltä luukulta.

Entistä enemmän tuluksia Helsinkiin   

Tuluksen Helsingin-toimisto on saanut vahvistusta vuonna 2022, kun maaliskuussa yritykseen palkattiin sisältöstrategi Vesa Brandt ja kesäkuussa viestintäkoordinaattorit Katriina Gafoor ja Sanni Honkavaara. Helsingin-toimipiste sijaitsee keskustan ytimessä Postitalossa, jonne asiakkaan on helppo tulla tapaamaan tuluksia kasvotusten.

”Olemme voimakkaasti paitsi tamperelainen myös helsinkiläinen viestintätoimisto. Monet pitkäaikaisista asiakkaistamme ovat pääkaupunkiseudulta. Läsnäolo asiakkaiden lähellä, aivan Helsingin ytimessä, tuo asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa näin etä- ja hybriditöiden aikanakin”, toimitusjohtaja Liisa Oksanen sanoo.

Myös Tampereen-toimistoa on vahvistettu vuoden 2022 aikana, kun mukaan ovat tulleet viestinnän ja talouden projektipäällikkö Heli Hiltunen, viestintäkoordinaattori Jonna Niemi ja tiedottaja Paula Huvinen. Viestintäasiantuntijana Tuluksessa jo vuosia työskennellyt Minea Hara vastaa jatkossa vastuullisuusviestinnän palveluista sekä Tuluksen sisällöntuotannon tiimistä. Heli ottaa puolestaan vastuulleen myyntitiimin vetämisen. Tulus yltää tänä vuonna noin 2 miljoonan liikevaihtoon ja työllistää tällä hetkellä 27 vakituista viestinnän osaajaa sekä Helsingissä että Tampereella.

Tulus on tehnyt asiakkailleen menestyksekästä yritysviestintää vuodesta 2001. Tuluksen toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa ja asiakkaita yrityksellä on koko eteläisen Suomen alueella. Tulus palvelee yhteisöjä sekä eri toimialojen organisaatioita, joista huomattava osa kansainvälisesti toimivia teollisuus- ja it-alan yrityksiä.

Ota yhteyttä niin jatketaan yhdessä eteenpäin!

Janne Suokas

Liiketoimintajohtaja, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Liisa Oksanen

Liisa Oksanen

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija, partneri
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Tuluksessa tapahtuu!