Tulukselle pronssia Vuoden Toimisto -kilpailussa 

Tulus pokkasi pronssia Regin järjestämässä Vuoden Toimisto -kilpailussa. Kilpailun voittajat julkistettiin palkintogaalassa 29.2.2024 Helsingissä. 

”Tämä tunnustus tulee suoraan asiakkailtamme – ja on siksi meille erityisen merkityksellinen. Kiitos luottamuksesta ja kanssamme jaetuista mielenkiintoisista projekteista. On suuri kunnia saada työskennellä asiakkaidemme kanssa rinta rinnan ja pystyä tukemaan heitä paremman bisneksen tekemisessä viestinnän keinoin”, Tuluksen toimitusjohtaja Liisa Oksanen sanoo. 

 

Liisa Oksasesta Tulus Oy:n osakas

Regin järjestämä Vuoden Toimisto on sekä Suomen että Ruotsin merkittävin markkinointiviestintäalan tutkimus. Sen vastaajina ovat toimistojen asiakkaina olevat markkinointipäättäjät. Tutkimus tarkastelee markkinointi-, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin, toimistoon valintaan vaikuttavia kriteereitä sekä markkinointialan kehityssuuntia. 

Lämmin asiakaspalvelu Tuluksen valttina

Vuoden Toimisto -tutkimus toteutettiin Suomessa kahdeksatta kertaa. Finaaliin pääsevät vuosittain parhaimmat asiakaspalautteet saaneet yritykset. 

”Olemme ylpeitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. Lämmin ja läheinen asiakaspalvelu on aina ollut kiitelty valttimme, ja tämä palkinto on tärkeä osoitus siitä. Kiitos kekseliäille tuluksille päivittäisistä pienistä teoista hyvän asiakaspalvelun eteen”, Oksanen sanoo. 

Tulus on tehnyt asiakkailleen menestyksekästä yritysviestintää vuodesta 2001. Tuluksen toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa, ja asiakkaita yrityksellä on koko eteläisen Suomen alueella. Tulus palvelee yhteisöjä sekä eri toimialojen organisaatioita, joista huomattava osa kansainvälisesti toimivia teollisuus- ja it-alan yrityksiä.  

”Tyytyväiset asiakkaat, osaamisen jatkuva kehittäminen, henkilöstön hyvinvoinnin tukeminen ja vakaa taloudellinen pohja takaavat menestyksemme myös tulevaisuudessa”, Oksanen summaa. 

Ota yhteyttä ja jatketaan yhdessä menestyksekkäästi eteenpäin!

Janne Suokas

Liiketoimintajohtaja, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi 
+358 44 751 0211

Liisa Oksanen

Liisa Oksanen

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija, partneri
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Viestinnän vinkit ja viisaus Tuluksen blogissa!