Paula Huvinen – veri veti viestintään

Paula Huvinen aloitti Tuluksessa tiedottajana kesäkuussa 2022.

Visuaalista journalismia yliopistossa opiskellut Paula on aiemmin tehnyt töitä useille eri medioille. Työssään hän on kirjoittanut, editoinut toisten kirjoittamia artikkeleita ja taittanut. Lisäksi hän on muun muassa valokuvannut häissä ja somettanut messutapahtumissa.

”Veri veti minut viestinnän maailmaan, sillä isäni on toimittaja. Halusin aina toimittajaksi ja jo lapsena tein kotona lehteä, jota jaoin kavereilleni”, Paula nauraa.

Paula mainitsee suurimmaksi vahvuudekseen monipuolisuutensa viestijänä. Syksyllä 2021 hän teki urakäännöksen ja päätti siirtyä toimittajan tehtävistä vahvemmin yritysviestinnän puolelle.

”Viestintätyön kiire ja deadlinet pitävät minut vireessä, mutta sanomalehtimaailmassa en päässyt hyödyntämään kaikkia taitojani. Pidän monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä, ja Tuluksessa pääsen onneksi hyödyntämään osaamistani entistä laajemmin.”

Vapaa-ajallaan Paula on innokas käsitöiden harrastaja, ja ilta jos toinenkin kuluu askartelun ja ompelun parissa. Hän on myös kirjoittanut harrastukseensa liittyvän kirjan.

Paula Huvinen

Tukea viestintään? Tutustu Tuluksen palveluihin!