Kauppakamariaamiainen: Vastuullisuusviestintä ja kestävyysraportointi osaksi PK-yritysten arkea

Järjestämme helmikuussa 2024 aamiaistilaisuuden yhteistyössä Tampereen kauppakamarin kanssa. Tällä aamiaisella saat käytännön vinkkejä vaikuttavan vastuullisuusviestinnän ja liiketoimintaa tukevan kestävyysraportoinnin systemaattiseen käynnistämiseen – myös silloin, kun käytössä on rajalliset resurssit.

Vastuulliseen liiketoimintaan kohdistuu yhä enemmän odotuksia asiakkailta, toimittajilta, kuluttajilta, sijoittajilta ja henkilöstöltä. Kunnianhimoiset ilmastotavoitteet ja kiristyvät kestävyysraportointivaatimukset puskevat organisaatioita kohti ennennäkemätöntä muutosmatkaa, jossa vastuullisuutta on suunniteltava ja todennettava sanoin ja numeroin. Tästä huolimatta monen pienen ja keskisuuren yrityksen vastuullisuusviestintä ja -raportointi ovat vielä alkutekijöissään.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Toivomme näkevämme tilaisuudessa paljon tuttuja kasvoja.

Aika: Perjantaina 9.2.2024 klo 8:30-11:00
Paikka: MOW Supernova, Ratinankuja 1, 33100 Tampere

Tilaisuuden puhujat

Petra Niemi, projektipäällikkö, viestinnän asiantuntija, Tulus Oy

Petra on yli 15-vuotisen viestintäuransa aikana työskennellyt useissa vastuullisuusviestinnän projekteissa työturvallisuuskampanjoista vastuullisuusraportointiin. Petra vastaa Tuluksen vastuullisuusviestinnän palveluista.

 

Minea Hara, viestinnän asiantuntija, Sweco

Minea on monipuolinen viestinnän ammattilainen, joka tuntee erityisesti energia- ja rakennusalan koukerot. Minea on erikoistunut strategiseen viestintään ja vastuullisuusviestinnän kehittämiseen rakennetussa ympäristössä.

Appu Haapio-Karjalainen, vastuullisuusasiantuntija, Arter Oy

Appu on kestävän kehityksen ja vastuullisuusjohtamisen monitaitaja 20 vuoden kokemuksella. Apulla on laaja-alainen näkemys yritysvastuun kehittämisestä ja jalkauttamisesta eri sektoreilla.