fbpx

Oma tulus katselee maailmaa asiakkaan linssien läpi – yksilöllinen viestinnän ulkoistaminen saa kehuja

 

Teollisuuden alan asiakasyrityksemme on hyödyntänyt jo usean vuoden ajan viestinnän ulkoistamisessa Oma tulus® -palveluamme. Aiemmin asiakasta palveli osa-aikainen kahden hengen Oma tulus -tiimi, mutta asiakkaan toiveesta palvelusta räätälöitiin heidän nykyisiin tarpeisiinsa sopivampi malli, jossa tiedottajamme Laura Merilä siirtyi työskentelemään kokopäiväisesti yrityksen tiloihin.

 

Oma tuluksena Laura on vastannut asiakasyrityksen sisällöntuotannosta eri kanavissa ja työskennellyt osana tiimiä erilaisissa projekteissa. Peruskauraa ovat verkkoartikkelit, uutis- ja kampanjakirjeet sekä nostot sosiaalisen median kanaviin. Oma tulus on ollut asiakkaan apuna myös verkkosivujen hakukoneoptimoinnissa, suunnittelemassa verkkokoulutuksia ja vuosittaista seinäkalenteria.

 

” Asiakas on äärettömän tyytyväinen Lauran tekemiseen, ja hän sopii persoonaltaan hyvin tiimiin. Tekemisen taso on erittäin hyvää ja Laura on päässyt hienosti asiakkaan asettamiin määrällisiin ja laadullisiin tavoitteisiin. ”

— Oma tuluksena työskentelevän Lauran saamaa palautetta asiakasyritykseltä

 

Oma tulus ottaa sujuvasti haltuun asiakkaan järjestelmät ja toimialan

Ennen Oma tuluksen rooliin hyppäämistä Tulus perehdytti Lauran asiakasyritykseen ja asiakkaalla käytössä olevan julkaisujärjestelmän käyttöön. Oma tuluksella on käytössään Tuluksen koko osaajajoukon tuki ennen pestiään ja sen aikana, ja palvelun kautta asiakas pystyy joustavasti hyödyntämään tarpeensa mukaan myös esimerkiksi graafikoitamme ja digiosaajiamme.

 

Oma tulus työskentelee aina tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa, sijainnista riippumatta. Työskentelytapa mahdollistaa yrityksen sisäisen hiljaisen tiedon hyödyntämisen myös ulkoistetussa viestinnässä. Työyhteisö imaisee mukaansa ja kuten tuluksilla yleensä, on Laurallakin erityinen taito pureutua asiakkaiden toimialaan yksityiskohtia myöten.

 

”Aloittaessani asiakasyrityksen toiminta ei ollut minulle kovinkaan tuttua, mutta ymmärrys ja kiinnostus alaa kohtaan kasvoi nopeasti. Pian huomasin esimerkiksi tarkastelevani mediaa asiakasyrityksen lasien läpi.”

 

 

Ulkoistamalla muutakin kuin tehokas tekijä

Sisällöntuotannon ja media-alan ammattilainen Laura on erikoistunut työelämän vuorovaikutussuhteisiin ja sisäiseen viestintään. Vuorovaikutusosaaminen on tullut tarpeeseen, ja Laura on sopeutunut asiakasyritykseen erinomaisesti. 

 

Puolen vuoden kokopäiväisen työskentelyn jälkeen asiakas on tyytyväinen ja jatkoa seuraa. Kuultuaan Oma tulus -pestin jatkumisesta yrityksessä, toisen tiimin työntekijä laittoi Lauralle viestiä. 

 

”Hän totesi, että mahtavaa että jatkat meillä, olet tuonut läsnäolollasi niin paljon hyvää työyhteisöömme.”

 

 

KAIPAATKO YKSILÖLLISIÄ RATKAISUJA ULKOISTETTUUN VIESTINTÄÄN?
OMA TULUS® ON TURVALLINEN JA KUSTANNUSTEHOKAS TAPA HANKKIA OSAAMISTA OMAAN TIIMIIN. TUTUSTU KIITELTYYN OMA TULUS -PALVELUUMME

 

Liisa Oksanen

 

liisa.oksanen@tulus.fi
p. 050 579 3205

 

 

Petra Niemi

 

petra.niemi@tulus.fi
p. 044 751 3101

 

 

 

 

Takaisin ylös