REFERENSSI: Oma Tulus -tiimi hoitaa brändin, digin ja markkinoinnin arjen

Globaalisti toimiva teollisuuden alan asiakkaamme on luottanut viestinnän ulkoistamisessa Oma Tulus® -palveluun jo usean vuoden ajan. Kolmen tuluksen supertiimiin kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelijat Taru Nylund ja Ida Vairema sekä verkkoviestinnän suunnittelija Riikka Finnilä. Tiimin työtehtävät kattavat laajasti markkinoinnin ja viestinnän kenttää. Tiimi tuntee asiakkaan toimialan, brändin ja järjestelmät kuin omansa.

Viestinnän ulkoistamisen palvelu Oma Tulus on yrityksille turvallinen ja kustannustehokas tapa ulkoistaa viestinnän ja markkinoinnin tehtäviä. Oma Tulus -palveluna voi ostaa yrityksen kulloinkin tarvitsemaa viestinnän ja markkinoinnin osaamista, sopivan pituiseksi ajaksi.

Oma Tulus taipuu moneen

Kansainvälisen teollisuusyrityksen arjessa ulkoistettu Oma tulus -tiimi työskentelee brändinhallinnan, sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun ja erilaisten digitöiden parissa.

Tiimi muun muassa suunnittelee, koostaa ja työstää materiaaleja tuotekampanjoihin ja -lanseerauksiin sekä asiakasyrityksen sisäisiin ja ulkoisiin tapahtumiin eri puolille maailmaa, kaikissa tarvittavissa formaateissa.

Tuluksen digiosaajan Riikan työpöydällä on muun muassa web-sisältöjen rakentamiseen, kieliversiointiin, hakukoneoptimointiin ja layout-suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Asiakkaan julkaisualustan läpikotaisin tunteva Riikka pääsee päivittäin hyödyntämään web-teknologian osaamistaan.

Asiakkaan tarpeet ohjaavat tekemistä

Tiimin keskeinen tehtävä on tukea asiakasta brändinmukaisessa markkinointiviestinnässä ja ratkaista asiakkaan ongelmat parhaalla mahdollisella tavalla, Ida kertoo.

”Parasta työssä on se, kun asiakas luottaa asiantuntijuuteemme ja kysyy mielipidettämme”, Taru täydentää.

ULKOISTETUN OMA TULUS -TIIMIN TEHTÄVIÄ KANSAINVÄLISESSÄ TEOLLISUUSYRITYKSESSÄ:

MARKKINOINTI­MATERIAALIEN SUUNNITTELU JA KOOSTAMINEN

 • Tuotekampanjat ja lanseeraukset
 • Tapahtumat
 • Brändinhallinta
 • Sisällöntuotanto
 • Uutiskirjeet

GRAAFINEN SUUNNITTELU

 

 • Esitteet, oppaat, ilmoitukset ja muut taitot
 • Videot, animaatiot
 • Bannerit, somekuvat
 • Infograafit, kuvitukset

VERKKOSIVUJEN SUUNNITTELU, KEHITTÄMINEN JA KOORDINOINTI

 • Sisällöt ja kieliversioinnit
 • Hakukoneoptimointi
 • Layout-suunnittelu
 • Teknisten haasteiden raportointi

Palvelumalleja viestinnän ulkoistamiseen

Yhä useampi yritys päätyy ulkoistamaan viestinnän ja markkinoinnin tehtäviään ulkopuoliselle viestinnän ammattilaiselle. Tuluksen asiakasyrityksissä trendi on näkynyt jo pitkään ja olemme kehittäneet ulkoistamiseen erilaisia palvelumalleja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Oma Tulus

Osaamisvaje? Pitkään kestävä rekrytointi? Brändiuudistus? Somesekasotku? Hyviä syitä Oma Tulus -palvelun käyttöönottoon löytyy!

Oma Tulus Laaja

Kun haluat ulkoistaa jonkin viestinnän kokonaisuuden. Jotta työ sujuu, Tuluksen tekijät sujahtavat asiakkamme järjestelmiin ja ovat näkyvä osa viestinnän arkea.

 

Oma Tulus Rajaton

Yhteistyön ottaessa tulta alleen vain taivas on rajana. Älä kahlitse ajatuksiasi vain viestintään ja markkinointiin – lähesty meitä rohkeasti ideasi kanssa!

Pohditko viestinnän osasen ulkoistamista? Tulukset tukenasi!

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Liisa Oksanen

JANNE SUOKAS

Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Johanna Lassy-Mäntyvaara

JOHANNA LASSY-MÄNTYVAARA

Johtava viestintäasiantuntija
johanna.lassy@tulus.fi
+358 40 584 9569

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?