Kiire viestinnässä? Oma Tulus auttaa kesälläkin!

Tarvitsetpa sitten tuuraajaa, paikkaajaa tai pelastajaa, niin Tulus päivystää myös lomakaudella. Oma Tulus -palvelu joustaa tarpeittesi mukaan. 

Tulus ja Oma Tulus -palvelu päivystävät läpi kesän. Jos viestinnän tiimisi tarvitsee pätevää ammattilaista yllättäviin tai säännöllisiin tarpeisiin, niin tulukset auttavat. Oma tulus liittyy viestinnän tai markkinoinnin tiimiisi joustavasti. Kysy vaikka päiväksi viikossa tai koko kesäksi – tilanteen mukaan. 

“Meillä on ammattilaisia sisällöntuottajista, strategisen viestinnän suunnittelijoihin, graafikoihin ja digiosaajiin. Olemme valmiit auttamaan myös kesällä, jos asiakkaat tarvitsevat tilapäistä tai vakituista reserviä”, Tuluksen toimitusjohtaja Liisa Oksanen lupaa. 

Yritykselle Oma Tulus -palvelun käyttö on helppoa ja vaivatonta. Tulukset työskentelevät osana tiimiäsi joko etänä tai tilanteen niin salliessa samoissa tiloissa muun tiimisi kanssa. Asiakkaanamme saat parhaassa tapauksessa riveihisi ammattilaisen, joka tuntee jo yrityksesi ja toimialasi. 

Verkkoviestinnän suunnittelija Krista Lammella on kokemuksia Oma Tulus -työskentelystä asiakkaalla. Krista oli asiakkaan markkinointitiimissä kausiapuna vajaan kuukauden. Hän osallistui viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen sekä päivittäisiin palavereihin. 

“Oli hienoa nähdä yrityksen viestintää sisältä päin ja tuoda laatikon ulkopuolelta myös omia näkemyksiä. Jakso varmasti hyödytti molempia osapuolia ja laajensi näkökulmaa”, Krista kertoo. 

Yllätyksellistä kevättä voi seurata yllätyksellinen kesä. Älä epäröi kysyä tarjousta, tarvitsitpa sitten tilapäistä tai jatkuvaa apua. 

“Palvelu on joustava. Tarvittaessa käytössäsi on Oma Tulus –tiimi, jolloin osaamisvalikoima on kattava. Emme halua jättää asiakkaita pulaan kesälläkään”, Liisa toteaa.

Millaisia töitä Oma tulus -tiimi voi tehdä?

  • Tekstejä suomeksi ja englanniksi kaikenlaisiin kanaviin (lehti-, internet-, intranetartikkeleita, uutiskirjetekstejä, esitystekstejä, somesisältöjä, tekstieditointeja jne.)

 

  • Kuvituksia (kuvasuunnittelua, valo-/videokuvausta/kuvitusjärjestelyä, piirroksia, kuvamuokkausta, videoeditointia jne)

 

  • Digipuolen tehtäviä (materiaalien julkaisemista/päivitystyötä webissä/asiakkaan intrassa, suunnittelua, uutiskirjeiden rakentamista, kieliversioiden hallintaa, uusien toimintojen testaamista jne.)

 

Liisa Oksanen

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205