REFERENSSI: Oma tulus katselee maailmaa asiakkaan linssien läpi

Teollisuuden alan asiakasyrityksemme on hyödyntänyt jo usean vuoden ajan viestinnän ulkoistamisessa Oma Tulus® -palveluamme. Aiemmin asiakasta palveli osa-aikainen kahden hengen Oma Tulus -tiimi, mutta asiakkaan toiveesta palvelusta räätälöitiin heidän nykyisiin tarpeisiinsa sopivampi malli, jossa tiedottajamme Laura Merilä siirtyi työskentelemään kokopäiväisesti yrityksen tiloihin.

Oma tuluksena Laura on vastannut asiakasyrityksen sisällöntuotannosta eri kanavissa ja työskennellyt osana tiimiä erilaisissa projekteissa. Peruskauraa ovat verkkoartikkelit, uutis- ja kampanjakirjeet sekä nostot sosiaalisen median kanaviin. Oma tulus on ollut asiakkaan apuna myös verkkosivujen hakukoneoptimoinnissa, suunnittelemassa verkkokoulutuksia ja vuosittaista seinäkalenteria.

Asiakas on äärettömän tyytyväinen Lauran tekemiseen, ja hän sopii persoonaltaan hyvin tiimiin. Tekemisen taso on erittäin hyvää ja Laura on päässyt hienosti asiakkaan asettamiin määrällisiin ja laadullisiin tavoitteisiin.

Palaute asiakasyritykseltä

Oma tulus ottaa sujuvasti haltuun asiakkaan järjestelmät ja toimialan

Ennen Oma tuluksen rooliin hyppäämistä Tulus perehdytti Lauran asiakasyritykseen ja asiakkaalla käytössä olevan julkaisujärjestelmän käyttöön. Oma tuluksella on käytössään Tuluksen koko osaajajoukon tuki ennen pestiään ja sen aikana, ja palvelun kautta asiakas pystyy joustavasti hyödyntämään tarpeensa mukaan myös esimerkiksi graafikoitamme ja digiosaajiamme.

Oma tulus työskentelee aina tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa, sijainnista riippumatta. Työskentelytapa mahdollistaa yrityksen sisäisen hiljaisen tiedon hyödyntämisen myös ulkoistetussa viestinnässä. Työyhteisö imaisee mukaansa ja kuten tuluksilla yleensä, on Laurallakin erityinen taito pureutua asiakkaiden toimialaan yksityiskohtia myöten.

”Aloittaessani asiakasyrityksen toiminta ei ollut minulle kovinkaan tuttua, mutta ymmärrys ja kiinnostus alaa kohtaan kasvoi nopeasti. Pian huomasin esimerkiksi tarkastelevani mediaa asiakasyrityksen lasien läpi.”

Ulkoistamalla muutakin kuin tehokas tekijä

Sisällöntuotannon ja media-alan ammattilainen Laura on erikoistunut työelämän vuorovaikutussuhteisiin ja sisäiseen viestintään. Vuorovaikutusosaaminen on tullut tarpeeseen, ja Laura on sopeutunut asiakasyritykseen erinomaisesti.

Puolen vuoden kokopäiväisen työskentelyn jälkeen asiakas on tyytyväinen ja jatkoa seuraa. Kuultuaan Oma tulus -pestin jatkumisesta yrityksessä, toisen tiimin työntekijä laittoi Lauralle viestiä.

”Hän totesi, että mahtavaa että jatkat meillä, olet tuonut läsnäolollasi niin paljon hyvää työyhteisöömme.”

Oma Tulus muotoutuu sinun tarpeisiisi!

Oma Tulus

Osaamisvaje? Pitkään kestävä rekrytointi? Brändiuudistus? Somesekasotku? Hyviä syitä Oma Tulus -palvelun käyttöönottoon löytyy!

Oma Tulus Laaja

Kun haluat ulkoistaa jonkin viestinnän kokonaisuuden. Jotta työ sujuu, Tuluksen tekijät sujahtavat asiakkamme järjestelmiin ja ovat näkyvä osa viestinnän arkea.

 

Oma Tulus Rajaton

Yhteistyön ottaessa tulta alleen vain taivas on rajana. Älä kahlitse ajatuksiasi vain viestintään ja markkinointiin – lähesty meitä rohkeasti ideasi kanssa!

Oma Tulus tuo kipinää tekemiseen! Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Liisa Oksanen

JANNE SUOKAS

Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Johanna Lassy-Mäntyvaara

JOHANNA LASSY-MÄNTYVAARA

Johtava viestintäasiantuntija
johanna.lassy@tulus.fi
+358 40 584 9569

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?