fbpx

Tuluksen henkilökunta
on pätevää

mutta mukavaa

Strategista näkemystä
Kurinalaista koordinointia
Kiehtovia kuvituksia
Säpäkkää somea
Kukkuroittain kielitaitoa
Tulus Oy – Pinninkatu 53 B, 33100 TAMPERE – Puh. 050 579 3200
Tulus Oy – Mannerheiminaukio 1 A, 00100 HELSINKI – Puh. 044 751 0211
Tulus Lahti Oy – Niemenkatu 73 D, 15140 LAHTI – Puh. 050 579 3205

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@tulus.fi

Liisa Oksanen
Toimitusjohtaja, viestintä­asiantuntija
p. +358 50 579 3205

Liisa on rautainen viestinnän ammattilainen, jonka innostava persoona kirkastaa viestin kuin viestin. Erikoisalaa ovat viestinnän taktinen ja strateginen suunnittelu, sparraus ja koulutus. Liisan hyppysissä syntyy tulosta ja hän vastaakin Tuluksen liiketoiminnan kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta ja asiakkuuksista. Sosiaalisella ja tomeralla Liisalla pysyvät kaikki langat käsissään ja aikataulut pitävät kutinsa myös selaimen kalenterinäkymän ulkopuolella. Diplomi-insinöörinä Liisa hallitsee markkinoinnin myös teknistä ja erityisosaamista vaativissa B2B-tuotteissa ja -palveluissa. Vapaa-ajallaan Liisa opettaa ja tanssii sambaa.

Maija Veteläsuo
Hallituksen puheenjohtaja, yrittäjä
p. +358 500 736 202

Maija on Tuluksen sielu ja sparraaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Maija on vuosien varrella kerännyt Tuluksen täyteen viestintäammattilaisia, jotka viihtyvät töissään ja hoitavat homman kuin homman. Maija ajattelee aina yhden askelen pidemmälle kuin muut ja on mahtava voimavara vaativassa päätöksenteossa. Aina tyylikäs Maija voisi toimia myös liiketilojen sisustussuunnittelijan ammatissa suurella menestyksellä. Maija on innokas luonnossa retkeilijä ja Italian ystävä. Kulttuuritapahtumiin Maija suuntaa minkä ehtii.

Johanna Lassy-Mäntyvaara
Johtava viestintäasiantuntija
p. +358 40 584 9569

Johanna on ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen strategisen viestinnän konkari, joka ymmärtää viestinnän roolin bisneksessä ja liiketoiminnan kasvattamisessa. Hänen ydinosaamistaan ovat viestinnällä vaikuttaminen, viestin kirkastaminen ja viestinnän pitkäjänteinen suunnittelu. Tavoitteellisuus ja aikaansaavuus ovat oleellinen osa tätä suurten linjojen hallitsijaa, joka katsoo aina kokonaiskuvaa suunnitellessaan ja toteuttaessaan parhaat mahdolliset viestintäratkaisut ja -koulutukset asiakkaan tarpeisiin. Toimittajataustan ansiosta Johannalla on erehtymätön kyky tunnistaa se tärkein ydinviesti, ja hän hallitsee myös mediaviestinnän salat. Työpäivän jälkeen Johanna suuntaa metsään nauttimaan ulkoilmasta sekä osallistuu tukiperhetoimintaan.

Anni Pakkala
Palvelupäällikkö
p. +358 50 579 3202

Anni on korvaamaton kumppanuuksien kehittäjä ja rakastettu tiiminjohtaja, jonka terävä huumori saa suupielet ylöspäin pahimmankin paineen alla. Tulus Servicepoint -palvelujen kehittäjänä hän on suvereeni asiakkaan todellisten tarpeiden tunnistamisessa ja niihin vastaamisessa – reilusti yli odotusten. Annin vetämä tiimi hoitaa digi- ja painotuotteiden koko toteutuksen suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi tai halutun osan prosessista. Anni on ulkoilmaihminen, joka telttailee, meloo ja retkeilee aina kun se on mahdollista.

Minna Kumpu
Digitaalisen viestinnän projektipäällikkö
p. +358 50 579 3203

Minnalla on vuosien kokemus vaativista digitaalisen viestinnän projekteista. Reipasotteinen Minna tuntee sisällöntuotantoalustat ja verkkopalvelut ja on ollut avainroolissa Tuluksen asiakkaiden suurimmissa ja vaativimmissa verkkosivu-uudistuksissa, kieliversioineen, koulutuksineen ja haastavine aikatauluineen. Häneltä hoituu projektin kuin projektin suunnittelu ja toteutus, aina iloisella tekemisen meiningillä. Harrastaa vapaa-ajallaan tennistä sekä puuhailee (eli painaa pitkää päivää) lastensa urheiluharrastuksissa vapaaehtoisena.

Petra Niemi
Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
p. +358 44 751 3101

Petra on hämmästyttävän aikaansaava kansainvälisen yritysviestinnän konkari, joka hoitaa viestinnän koko paketin asiakkaalle vaivattoman rauhallisesti aina strategisesta suunnittelusta toteutukseen. Petran taidot ovat Tuluksessa kovassa ja laajassa käytössä: Petra suunnittelee, toteuttaa ja koordinoi koulutukset, tuottaa sisältöä kaikkiin mahdollisiin kanaviin aina Kiina-aiheista teknisiin tuotteisiin, koordinoi projekteja ja järjestää tapahtumia. Vapaa-ajallaan Petra kuluttaa viihdettä musiikin, elokuvien ja kirjojen muodossa.

Janne Suokas
Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
p. +358 44 751 0211

Janne on rautahermoinen vaativan yritysviestinnän osaaja, jonka erityisosaamista on kyky kirjoittaa selkeästi ja vetävästi aiheesta kuin aiheesta globaaleista kehitystrendeistä teknisiin tuote-esitteisiin. Jannelta luonnistuu suomeksi ja englanniksi artikkelit, blogit, tiedotteet, uutiskirjeet, esitteet ja somepostaukset. Tuo Tuluksen kansainvälisen viestinnän palveluihin rautaista osaamista kansainvälisestä kaupasta ja investoinneista sekä erityisesti Kiinan taloudesta. Harrastaa nyrkkeilyä, kitaran ja basson väärinsoittoa ja lukemista.

Saara Töyssy
Kehityspäällikkö, viestintäasiantuntija
p. +358 44 751 3104

Saara on Tuluksen idearikas sosiaalisen median virtuoosi: sisällöt, strategiat, kanavat, livetwiittaus ja bloggaus. Kysy mitä vaan, Saara hoitaa homman. Saaralla on vahvaa näyttöä myös vaativasta yritysviestinnästä: lehtiprojektien ja sisältöjen suunnittelu, koordinointi, artikkelit, vastuullisuusviestintä, sisäinen viestintä, mainos- ja nettisivutekstit. Vapaa-ajallaan Saara laittaa kumpparit jalkaan ja suuntaa mökille, kauas kaikkien yllä mainittujen sovellusten ja alustojen ulottumattomiin. Mukana kulkee tietysti hyvä kirja.

Krista Lampi
Digitaalisen viestinnän ja myynnin projektipäällikkö
p. +358 50 475 5139

Kristalla pysyy isojen kokonaisuuksien langat käsissä kovassakin paineessa valloittavan hymyn värähtämättä. Digitaalinen viestintä, kuten sisältöjen luominen, suunnitteleminen ja päivittäminen, sekä projektinhallinta- ja asiantuntijatyöt pitävät vastuuta pelkäämättömän Kristan kiireisenä. Visioinnista innostuva Krista on mukana myös Tuluksen some- ja brändityössä ja auttaa asiakkaita workshopeissa. Vapaalla nauttii hyvästä ruoasta kotona ja ulkona, käy kuntosalilla ja ottaa päiväunia italianvinttikoiransa Dobby aka Touko kainalossaan.

Pekka Vitamaa
Visuaalinen johtaja
p. +358 50 579 3201

Pekka on Tuluksen visuaalinen guru. Pekalta löytyy näkemystä ja kaikki kuviteltavissa olevat taidot vaikuttavien ja tyylikkäiden ulkoasujen luontiin eri kanavissa. Pekka suunnittelee ja toteuttaa painotuotteet valmiiksi painotiedostoksi ja sähköisiksi näköisjulkaisuiksi. Grafiikat, ppt-esitykset, lehdet, markkinointimateriaalit, kuvankäsittelyt, lehti-ilmoitukset, pakkausgrafiikat... Pekka tekee. Tinkimätön visu-ammattilainen ja aina valmis auttamaan. Pelastaa kaikki muut tulukset teknologian ja ihmisen törmäystilanteissa vähintään kolme kertaa viikossa. Harrastaa vapaa-ajallaan mm. kävelykierroksia.

Tuija Lahti
Graafinen suunnittelija
p. +358 44 751 3107

Tuija on ehtymättömän luova graafisen suunnittelun velho, jolla on taitoa asettua niin asiakkaan kuin loppukäyttäjän nahkoihin jo suunnittelun alkuvaiheista lähtien. Tuijalla on vankkaa kokemusta ulkoasujen ja graafisen ilmeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Monitaiturilta hoituvat niin grafiikat, kuvankäsittely, verkkosivut, logot, asiakas- ja henkilöstölehdet, markkinointimateriaalit, infograafit, videoiden muokkaustyöt, esitykset, pienet animaatiot kuin pakkaussuunnittelu. Yritysten tarkat visuaaliset ohjeistukset pysyvät mielessä luoviakin ratkaisuja työstettäessä. Tuija tykkää luonnosta ja harrastaa retkeilyä.

Paula Kontiainen
Graafinen suunnittelija
p. +358 50 475 5035

Paula on monipuolisesti kokenut viestintäalan ammattilainen, jonka työ Tuluksessa painottuu visuaaliseen viestintään ja graafiseen suunnitteluun. Estetiikasta ja taiteesta kiinnostunut Paula tarttuu projektiin kuin projektiin tyynen rauhallisesti, saattaen ne aina maaliin asiakkaat vakuuttaen. Paulan luoma visuaalinen viestintä huomioi aina niin sommittelun, väriopin, katseen johdatuksen, kuva-alueiden painotuksen, valotuksen ja tunnelman. Vapaa-ajallaan kuvataidetta ja lukemista harrastava Paula on luonteeltaan helposti innostuva, luova ja utelias.

Riikka Finnilä
Verkkoviestinnän suunnittelija
p. +358 50 547 9997

Riikka ei epäröi tarttua haasteisiin ja vie projektit aina maaliin tarmokkaasti ja varmasti. Jos jokin menee pieleen, Riikka löytää toisen reitin perille! Verkkosivujen suunnittelu, päivittäminen ja kehittäminen ovat Riikan työn avainsanoja. Työssään Riikka on tarkka, järjestelmällinen ja päämäärätietoinen. Kielitaitoakaan ei Riikalta puutu, sillä hän hallitsee suomen, englannin ja ranskan lisäksi kohtuullisesti espanjan, ruotsin ja saksan. Vapaa-ajallaan Riikka nauttii raittiista ulkoilmasta retkeilyn, pyöräilyn ja veneilyn parissa.

Ida Vairema
Markkinointiviestinnän suunnittelija
p. +358 44 751 3100

Brändinhallinta ja markkinointiviestintä ovat Idan ominta alaa. Osana globaalin asiakasyrityksen markkinointitiimiä Ida hoitaa tehokkaasti mm. projektikoordinointia ja -hallintaa, kampanjasuunnittelua sekä tuottaa markkinointimateriaalia eri kanaviin. Idalla on luontaista visuaalista silmää hyvän uutiskirjeen ominaisuuksille, ilmeelle ja rakenteelle. Monilahjakkaalta Idalta taipuu myös rentoa ja luontevaa tekstiä markkinointitarkoituksiin. Rakastaa hyvää ruokaa ja testaa aina Tampereen uudet ravintolat aikataululla asap.

Taru Nylund
Markkinointiviestinnän suunnittelija
p. +358 44 751 3102

Maailmasta loppuisi sekasotku, jos jokainen ihminen olisi yhtä järjestelmällinen ja hyvällä visuaalisella silmällä varustettu kuin Taru. Taru on graafisen suunnittelun moniosaaja, jolta hoituu myös projektinhallinta, kuten aikataulutus, valvonta, tarjouspyynnöt, raportointi ja brändi-ilmeen tarkastus. Tavoitteellisesti työskentelevä Taru tekee tuossa tuokiossa taittotyöt, uutiskirjeet, ppt-esitykset, infografiikat, videoeditoinnit ja nettipäivitykset. Vapaa-ajallaan Taru seuraa ja fanittaa formuloita ja Ilvestä.

Petra Tuulkari
Markkinointiviestinnän suunnittelija
p. +358 50 326 0070

Visuaalisen ilmeen ammattilainen Petra koordinoi erilaisia viestintä- ja markkinointiprojekteja suomeksi ja englanniksi. Petralla on myös kokemusta ulkomailta, sillä hän työskenteli kaksi vuotta kansainvälisessä painotuotteiden nettikaupassa Berliinissä. Petran erikoisosaamista on projektikoordinointi, johon kuuluu työvaiheiden valvonta, aikataulutus ja aikataulujen valvonta, tarjouspyynnöt alihankkijoilta ja töiden ohjeistaminen alihankkijoille, raportointi, laadunvalvonta ja brändi-ilmeen tarkastukset. Vapaa-ajallaan Petra touhuaa koiransa kanssa ja kuntoilee thainyrkkeilemällä.

Xiaohong Ni
WeChat-markkinoinnin asiantuntija,
sisältöstrategi
p. +358 40 670 0046

Xiaohongilla eli Nixillä on vuosien kokemus yritysviestinnästä globaaleilla markkinoilla. Nixin ydinosaamista on kansainvälinen B2B-markkinointi ja kiinalaiset sosiaalisen median kanavat. Hän hoitaa sosiaalisen median (mm. WeChat) strategiat ja sisällöt englanniksi ja kiinaksi. Lisäksi Nix tekee ammatti-, asiakas- ja henkilöstölehtien artikkeleita, tiedotteita, tapahtumajärjestelyitä sekä käännöstöitä ja kieliversiointeja. Nixiltä hoituvat myös viestintämateriaalien lokalisoinnit englannista kiinaksi. Vapaa-ajalla Nix tykkää retkeillä perheensä kanssa metsässä.

Minea Hara
Viestintäasiantuntija
p. +358 50 579 3204

Kutsumuksensa kirjoittamisesta löytänyt tiedottajamme Minea upottaa kätensä näppiksen lisäksi mielellään sisältöstrategioihin, viestintäsuunnitelmiin ja printti- ja digijulkaisujen konseptointeihin. Suvereenisti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi viestivällä ekspertillämme on ainutlaatuinen, asiakkaidenkin kiittelemä kyky napata oleellinen haluttuun muotoon nopeissakin toimeksiannoissa. Vapaa-ajalla Minean kotona kuluu äänikirjoja, lasten kurahaalareita ja juoksukenkiä. Ja aika usein myös aikaa blogien ja somefeedien seuraamiseen.

Saara Pakarinen
Sisältöstrategi
p. +358 50 579 3210

Suomeksi ja englanniksi työskentelevä Saara on konseptointiin, ideointiin ja sidosryhmälehtien tekoon erikoistunut entinen toimittaja. Luova, analyyttinen ja tarkkakielinen sisältöstrategi nauttii tavoitteellisten suunnitelmien tekemisestä, asiakkaiden auttamisesta, laadukkaasta tarinankerronnasta ja uusien työtapojen kehittämisestä. Kun helposti innostuva ja sosiaalinen Saara lataa akkujaan, hän tuijottelee rantamaisemia, juoksee lujaa tai musisoi ja piirtelee lapsensa kanssa.

Anu Ritvanen
Tiedottaja
p. +358 50 470 1007

Anu on moniosaaja, joka on ennen viestintäuraa ehtinyt työskennellä niin toimittajana kuin mainosalallakin. Viestinnän ja graafisten sisältöjen lisäksi Anulla on kokemusta muun muassa metsäalalta. Anulta hoituu kaikenlainen sisällöntuotanto somesisällöistä harkittuihin artikkelikokonaisuuksiin aina valokuvausta ja taittoa myöten. Tekstisisältöjen lisäksi Anulla on siis silmää myös viestin visuaaliselle muodolle. Vapaa-ajallaan Anu tykkää irrotella improvisaatioteatterissa sekä kulkea järvellä – talviaikaan luistellen ja hiihtäen, kesällä uiden ja suppaillen.

Laura Merilä
Tiedottaja
p. +358 50 579 3207

Laura on kirjoittamista rakastava, kokenut sisällöntuottaja, jonka rajaton uteliaisuus pääsee hyötykäyttöön monipuolisissa viestinnän töissä. Oli sitten kyse artikkeleista, blogeista tai somepostauksista, Laura onnistuu luomaan sisältöjä, jotka vetoavat tavoiteltuun kohderyhmään. Laura on sovittanut jalkansa viestinnän ja markkinoinnin moniin eri malleihin ja hypännyt tv-kuuluttajan korkokengistä PR-konsultin ja copyn jalkineisiin. Työyhteisöjen kehittämiseen ja vuorovaikutukseen erikoistunut Laura vetää jalkaansa mielellään myös kouluttajan saappaat. Rentoutuu lukemalla ja liikkumalla.

Siru Salminen
Sosiaalisen median asiantuntija
p. +358 50 579 3206

Järjestelmällisellä ja nopeaoppisella Sirulla on todellinen can do -asenne. Sirulta hoituu Tuluksen Some Service Point -palvelun koko kirjo koordinoinnista sisällöntuotantoon ja julkaisemiseen, markkinointiin ja mittaamiseen. Siru on hyvää pataa verkkosivujen julkaisujärjestelmien kanssa, loistaa Teams-koulutusten vetäjänä ja uppoutuu mieluusti graafisten töiden pariin aina kun tilaisuus sen sallii. Priorisointi ja nopea työtehtävästä seuraavaan siirtyminen ovat Sirulle peruskauraa, sillä työtehtävien repertuaariin kuuluvat myös uutiskirjeet, tiedotejakelu, raportit ja laskutus. Vapaalla Siru nauttii kulttuurielämyksistä teatteri- ja konserttikatsomoista käsin.

Vera Aarteinen
Viestintäkoordinaattori
p. +358 50 579 3208

Kansainvälisen viestinnän konkari Vera toimii Tuluksessa projektikoordinaattorin roolissa. Moniosaaja Veran pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu dokumentointi sekä projektimateriaalien tarkistaminen ja muokkaaminen. Organisointikykyisellä ja kielitaitoisella Veralla on vahva osaaminen standardoidusta kuvauskielestä ja ymmärrys maailman viestinnällisestä kehityksestä. Suomea, englantia ja venäjää sujuvasti puhuva Vera on todellinen viestintämaailman visualisti, jolle taiteen luominen kuuluu myös vapaa-aikaan. Näitä Veran luomuksia olemmekin saaneet ihailla toimiston seinillä!

Juulia Ketola
Viestintäkoordinaattori
p. +358 40 194 2777