Tulus Kauppalehden Kestomenestyjien listalle

Tulus on sijoittunut Kauppalehden arviossa Suomen menestyneimpien yritysten  joukkoon viiden edellisen vuoden tilinpäätöksen perusteella. Kestomenestyjien listalle kuuluu vain kaksi prosenttia suomalaisista osakeyhtiöistä ja sille pääsy edellyttää, että yritys on taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä koko maan että oman toimialansa parhaimmistoa.

Luokitus mittaa yritysten kasvua, kannattavuutta, tulosta, maksuvalmiutta, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä. Tuluksessa näistä asioista huolehtiminen on aina ollut avainasia. Olemme kaikessa tekemisessämme pitäneet huolta siitä, että toimimme kannattavasti. Se on mahdollistanut kehittymisen. Tyytyväiset asiakkaat, ammattitaitoinen henkilöstö, vakaa pohja ja tekemisen meininki ovat  meille ykkösasia, ja nyt kirsikaksi kakun päälle tekemisemme sai vielä tunnustukseksi Kestomenestyjä-sertifikaatin.

Kauppalehti Kestomenestyjä

Kestomenestyjä on saavuttanut Menestyjä-luokituksen viitenä peräkkäisenä vuotena. Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista: osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista ja asiakkaan ymmärtämisestä.

 

Mitä tämä on meiltä vaatinut?

  • Kumppanuutta. Meillä on pitkät perinteet teollisuusyritysten viestinnästä ja se on luonut tekemisellemme ja osaamiselle vahvan perustan. Pitkään jatkuneet asiakkuudet muun muassa metsä- ja rakennusteollisuuden parissa ovat isoja luottamuksen osoituksia.
  • Vahvuuksiimme luottamista. Olemme vuosien aikana lunastaneet asiakkaidemme luottamuksen sujuvalla palvelulla ja kehittäneet viestinnän ulkoistukseen tehokkaita, kumppanuuteen perustuvia toimintamalleja.
  • Rohkeita peliliikkeitä. Olemme kahden viime vuoden aikana rekrytoineet vakituiseen työsuhteeseen jopa kymmenen uutta viestinnän ammattilaista, jotka ovat tuoneet mukanaan lisää digitaitoja, graafista osaamista, kansainvälisen viestinnän kokemusta ja viestinnän strategista näkemystä. Sopivassa kohtaa jopa ennakoiden tehdyt rekrytoinnit ovat mahdollistaneet sen, että olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme joustavasti juuri silloin, kun he palvelujamme tarvitsevat.

Ammattitaitoiset, sitoutuneet tulukset ovat asiakkaidemme apuna liiketoiminnan eri vaiheissa ja auttavat viestinnän keinoin asiakkaitamme tekemään parempaa bisnestä. Toimintamme ehdotonta kärkeä jatkossakin ovat vahva sisältöosaaminen ja kiitelty asiakaspalvelu.

Tuleviin muutoksiin ja ”uuteen normaaliin” valmistaudumme kehittämällä osaamistamme ja luomalla uusia palveluja, joiden myötä voimme auttaa asiakkaita tekemään entistä tavoitteellisempaa viestintää.

 

Liisa Oksanen

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205