fbpx
Oma tulus® -tiimi asiakasyrityksen resurssina

Oma tulus® -tiimi hoitaa brändin, digin ja markkinoinnin arjen – viestinnän ulkoistaminen tuo tehoa yritys­viestintään

Ida Vairema, Riikka Finnilä ja Taru Nylund huolehtivat tiimityönä Tuluksen ison kansainvälisen asiakkaan markkinointiviestinnästä.
Kuva: Siru Salminen.

 

Globaalisti toimiva teollisuuden alan asiakkaamme on luottanut viestinnän ulkoistamisessa Oma tulus -palveluun jo usean vuoden ajan. Kolmen tuluksen supertiimi, johon kuuluvat markkinointiviestinnän suunnittelijat Taru Nylund ja Ida Vairema sekä verkkoviestinnän suunnittelija Riikka Finnilä, tuntevat asiakkaan toimialan, brändin ja järjestelmät kuin omansa ja hoitavat laajasti yrityksen markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä.

 

Oma tulus® on yrityksille turvallinen ja kustannustehokas tapa ulkoistaa viestinnän ja markkinoinnin tehtäviään. Oma tulus -palveluna voi ostaa yrityksen kulloinkin tarvitsemaa osaamista, sopivan pituiseksi ajaksi.

 

Oma tulus taipuu moneen

Kansainvälisen teollisuusyrityksen arjessa ulkoistettu Oma tulus -tiimi työskentelee brändinhallinnan, sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun ja erilaisten digitöiden parissa. Tiimi muun muassa suunnittelee, koostaa ja työstää materiaaleja tuotekampanjoihin ja -lanseerauksiin sekä asiakasyrityksen sisäisiin ja ulkoisiin tapahtumiin eri puolille maailmaa, kaikissa tarvittavissa formaateissa.

 

Tuluksen digiosaajan Riikan työpöydällä on muun muassa web-sisältöjen rakentamiseen, kieliversiointiin, hakukoneoptimointiin ja layout-suunnitteluun liittyviä tehtäviä. Asiakkaan julkaisualustan läpikotaisin tunteva Riikka pääsee päivittäin hyödyntämään web-teknologian osaamistaan.

 

Kokonaiskuva asiakkaan tarpeista ohjaa tekemistä

Tiimimme keskeinen tehtävä on tukea asiakasta brändinmukaisessa markkinointiviestinnässä ja ratkaista asiakkaan ongelmat parhaalla mahdollisella tavalla, Ida kertoo. ”Parasta työssä on se, kun asiakas luottaa asiantuntijuuteemme ja kysyy mielipidettämme”, Taru täydentää.

 

 

Ulkoistetun Oma tulus -tiimin tehtäviä kansainvälisessä teollisuusyrityksessä

  Markkinointimateriaalien suunnittelu ja koostaminen

  • Tuotekampanjat ja lanseeraukset
  • Tapahtumat
  • Brändinhallinta
  • Sisällöntuotanto
  • Uutiskirjeet

  Graafinen suunnittelu

  • Esitteet, oppaat, ilmoitukset ja muut taitot
  • Videot, animaatiot
  • Bannerit, somekuvat
  • Infograafit, kuvitukset

  Verkkosivujen suunnittelu, kehittäminen ja koordinointi

  • Sisällöt ja kieliversioinnit
  • Hakukoneoptimointi
  • Layout-suunnittelu
  • Teknisten haasteiden raportointi

 

Erilaisia palvelumalleja ulkoistamiseen, yhdessä asiakkaan kanssa

Yhä useampi yritys päätyy ulkoistamaan viestinnän ja markkinoinnin tehtäviään ulkopuoliselle viestinnän ammattilaiselle. Tuluksen asiakasyrityksissä trendi on näkynyt jo pitkään ja olemme kehittäneet ulkoistamiseen erilaisia palvelumalleja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

 

Oma tulus -palvelumallin lisäksi pitkäaikaisimpiin palveluihimme lukeutuu Tulus Service Point®, jonka kehittäminen aloitettiin jo 2000-luvun alussa. Tulus Service Pointin kautta pystyy tilamaan yhdestä osoitteesta muun muassa digi-, materiaali-, some- ja sisällöntuotantoa sekä projektinhallintaa ja koordinaatiota. Tulus Service Point hoitaa tarvittaessa myös asiakasyrityksen alihankkijaverkoston tilausten hallinnan.  Lue lisää Tulus Service Pointista.

 

Tulus Digi Service Point tarjoaa kokonaispalvelua sivustojen suunnitteluun ja rakentamiseen, päivityksiin, testauksiin ja muihin digiviestinnän tarpeisiin.

 

Tulus Some Service Point puolestaan huolehtii avaimet käteen periaatteella koko yrityksen someliikenteen: sisällöt, kohdentamisen, julkaisemisen, analytiikan ja kehittämisen. 

 

 

 

Millaisen palvelun tai tiimin sinä tarvitset?
Ota yhteys Liisaan tai Petraan

 

Liisa Oksanen

Liisa Oksanen
Toimitusjohtaja, viestintä­asiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
p. 050 579 3205

 

Petra Niemi
Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
petra.niemi@tulus.fi
p. 044 751 3101

 

 

 

Takaisin ylös