fbpx

Elematicin Concrete Issues -lehteä luetaan ympäri maailmaa

 

Mistä kyse

Concrete Issues on betonielementtien tuotantoteknologiaa – tuotantolinjoja, niihin liittyviä laitteita, tehtaanohjauksen ohjelmistoja ja ylläpitoa – tarjoavan Elematic Oyj:n sidosryhmälehti. Lehti ilmestyy kerran vuodessa ja se toimitetaan englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. Concrete Issues on kansainvälisin tekemämme lehti – lehteä julkaistaan jokaisella mantereella, jossa globaalisti toimivalla Elematicilla on asiakkaita.

 

 

Mitä teemme

Meillä on ollut ilo toimia asiakkaan luottotekijänä jo usean vuoden ajan. Hoidamme englanninkielisen asiakaslehden tuotannon kaikki vaiheet yhteisestä sisällön suunnittelusta artikkelien kirjoittamiseen, graafiseen suunnitteluun, julkaisun taittoon ja painoyhteyksiin.

 

 • Suunnittelemme sisällön asiakkaan kanssa
 • Valmistelemme sivusuunnitelman
 • Koordinoimme haastattelut ja haastattelemme asiantuntijat
 • Kirjoitamme jutut hyväksyttämiskierroksineen
 • Valitsemme sopivat kuvat ja tarvittaessa koordinoimme kuvaukset
 • Suunnittelemme ja toteutamme infograafit ja muut graafiset elementit
 • Taitamme lehden ja viimeistelemme painovalmiin tiedoston
 • Tuotamme verkon näköislehden
 • Koordinoimme venäjänkielisen lehden käännökset ja painotaloliikenteen
 • Taitamme venäjänkielisen lehden
 • Oikoluemme kiinankielisen julkaisun
 •  

 

Tässä onnistuimme

Concrete Issuesin sisällöissä halutaan esitellä elementtirakentamisen ajankohtaisia aiheita ja erikoisosaamista usean näkökulman kautta, kiinnostavasti ja lukijoita puhuttelevasti. Tuoreimpien raporttien ja tutkimusten löytäminen artikkelien tueksi tai haastateltavien asiantuntijoiden tavoittaminen sovitussa aikataulussa saattaa joskus globaalisti toimittaessa osoittautua haasteeksi, mutta vuodesta toiseen sinnikkään tarkalla koordinoinnilla, tiiviillä yhteistyöllä ja avoimella ideoinnilla asiakkaan kanssa matka lehden suunnittelusta printtituotteen hypistelyyn on tehokas, antoisa ja palkitseva – ja nauruakin piisaa!

Visuaalisesti näyttävä ja sisällöltään monipuolinen Concrete Issues -lehti on lukijapalautteen mukaan julkaisu, johon palataan useasti ja jonka sisällöistä koetaan olevan apua niin käytännön kysymyksissä kuin elementtirakentamisen kehityksen seurannassakin. Myös Elematicin henkilöstö pitää lehteä hyödyllisenä, ja siitä koetaan olevan apua myös myynnin tukena. Lehden sisältöjä jaetaan laajasti vuoden mittaan myös somekanavissa ja Elematicin uutiskirjeissä.

 

Sidosryhmälehdet vuosien kokemuksella

Tulus hoitaa lehtiprojektit alusta loppuun ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Olemme apunasi lehden konseptin suunnittelussa, sisältöjen ja aiheiden ideoinnissa sekä juttujen toteuttamisessa ja hiomisessa. Perehdymme aina asiakkaan alaan ja tuotamme asiantuntevaa sisältöä, josta välittyy oikea äänensävy, näkökulma ja sanoma. Vastaamme visuaalisen suunnittelun ja taiton lisäksi tarvittaessa myös painoyhteyksistä ja varmistamme, että lehtesi on laadukkaasti luettavissa erilaisilla verkkojulkaisualustoilla.

Tulus tekee myös Avant Magazine -lehteä, lue lisää osaamisestamme. 

 

 

 

EIKÖ YRITYKSELLÄSI OLE VIELÄ ASIAKASLEHTEÄ TAI KAIPAATKO KIPINÄÄ KEHITTÄMISEEN? LUE LISÄÄ SISÄLLÖNTUOTANNON PALVELUISTAMME.
 
TUTUSTU MYÖS MUIHIN TULUKSEN TÖIHIN!

 

 

Johanna Lassy-Mäntyvaara
Johtava viestintäasiantuntija
johanna.lassy@tulus.fi
p. 040 584 9569

 

 

 

 

Takaisin ylös