REFERENSSI: Elematicin concrete issues -lehteä luetaan ympäri maailmaa

Concrete Issues on betonielementtien tuotantoteknologiaa – tuotantolinjoja, niihin liittyviä laitteita, tehtaanohjauksen ohjelmistoja ja ylläpitoa – tarjoavan Elematic Oyj:n sidosryhmälehti. Lehti ilmestyy kerran vuodessa ja se toimitetaan englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi. Concrete Issues on kansainvälisin tekemämme lehti – lehteä julkaistaan jokaisella mantereella, jossa globaalisti toimivalla Elematicilla on asiakkaita.

Mitä teimme

Meillä on ollut ilo toimia asiakkaan luottotekijänä jo usean vuoden ajan. Hoidamme englanninkielisen asiakaslehden tuotannon kaikki vaiheet yhteisestä sisällön suunnittelusta artikkelien kirjoittamiseen, graafiseen suunnitteluun, julkaisun taittoon ja painoyhteyksiin.

 • Suunnittelemme sisällön asiakkaan kanssa
 • Valmistelemme sivusuunnitelman
 • Koordinoimme haastattelut ja haastattelemme asiantuntijat
 • Kirjoitamme jutut hyväksyttämiskierroksineen
 • Valitsemme sopivat kuvat ja koordinoimme kuvaukset
 • Suunnittelemme ja toteutamme grafiikat ja infograafit
 • Taitamme lehden ja viimeistelemme painovalmiin tiedoston
 • Tuotamme verkon näköislehden
 • Koordinoimme venäjänkielisen lehden käännökset ja painotaloliikenteen
 • Taitamme venäjänkielisen lehden
 • Oikoluemme kiinankielisen julkaisun

Tulus on osoittautunut luotettavaksi ja osaavaksi kumppaniksi, joka jaksaa perehtyä alan erityispiirteisiin ja ymmärtää sen kokonaisuuden, mikä muodostuu teknologiastamme, ohjelmistoistamme ja rakennusalan toimijoista globaalisti.

Lehdessämme on asiantuntijoiden haastatteluja eri puolilta maailmaa; välillä käsitellään rakennusalan digitalisoitumista, tehdasautomaatiota tai robotiikkaa, toisinaan betonia raaka-aineena, rakennusprojekteja ja tehtaiden erityispiirteitä. Tulus on hoitanut kaikki nämä mallikkaasti ja mutkattomasti, mikä ei tällaisessa projektissa ole itsestään selvää.

Nina Lehtonen

Markkinointipäällikkö, Elematic

Tässä onnistuimme

Concrete Issuesin sisällöissä halutaan esitellä elementtirakentamisen ajankohtaisia aiheita ja erikoisosaamista usean näkökulman kautta, kiinnostavasti ja lukijoita puhuttelevasti.

Tuoreimpien raporttien ja tutkimusten löytäminen artikkelien tueksi tai haastateltavien asiantuntijoiden tavoittaminen sovitussa aikataulussa saattaa joskus osoittautua haasteeksi, sillä lehteä tehdään tehdään monella mantereella.

Siitä huolimatta ja vuodesta toiseen, sinnikkään tarkalla koordinoinnilla, tiiviillä yhteistyöllä ja avoimella ideoinnilla asiakkaan kanssa matka lehden suunnittelusta printtituotteen hypistelyyn on tehokas, antoisa ja palkitseva – ja nauruakin piisaa!

Visuaalisesti näyttävä ja sisällöltään monipuolinen Concrete Issues -lehti on lukijapalautteen mukaan julkaisu, johon palataan useasti ja jonka sisällöistä koetaan olevan apua niin käytännön kysymyksissä kuin elementtirakentamisen kehityksen seurannassakin.

Myös Elematicin henkilöstö pitää lehteä hyödyllisenä, ja siitä koetaan olevan apua myös myynnin tukena.

Lehden sisältöjä jaetaan laajasti vuoden mittaan myös somekanavissa ja Elematicin uutiskirjeissä.

Sidosryhmälehdet vuosien kokemuksella

Tulus hoitaa lehtiprojektit alusta loppuun ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Olemme apunasi lehden konseptin suunnittelussa, sisältöjen ja aiheiden ideoinnissa sekä juttujen toteuttamisessa ja hiomisessa. Perehdymme aina asiakkaan alaan ja tuotamme asiantuntevaa sisältöä, josta välittyy oikea äänensävy, näkökulma ja sanoma. Vastaamme visuaalisen suunnittelun ja taiton lisäksi tarvittaessa myös painoyhteyksistä ja varmistamme, että lehtesi on laadukkaasti luettavissa erilaisilla verkkojulkaisualustoilla. 

Houkuttelevia sisältöjä vailla? Ota Tulukset tueksi!

Sisällöntuotanto

Mihin tahansa yrityksesi näköistä sisältöä tarvitsetkin, Tulus auttaa ammattitaidolla! Strategisesta sisältösuunnittelusta tarkkaan ja ketterään toteutukseen asti.

Sosiaalinen media

 Muutama sekunti aikaa säästyä skrollaukselta ja houkutella klikkaus?

Luova kielenkäyttö ja houkutteleva visuaalisuus auttavat!

Visuaalinen suunnittelu

Ammattitaidolla tehdyt valinnat kuvien, värien ja fonttien suhteen antavat viestille voimaa ja selkeyttä, vahvistavat brändiä ja auttavat saavuttamaan tavoitteita.

Liisa Oksanen

JANNE SUOKAS

Projektipäällikkö & viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Johanna Lassy-Mäntyvaara

PETRA NIEMI

Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
petra.niemi@tulus.fi
+358 44 751 3101

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?