fbpx

Avant-fanien suosikkilehti
kerää kehuja

 

Mistä kyse

Avant Magazine on pienkuormaajia valmistavan Avant Tecno Oy:n kaksi kertaa vuodessa, kesä- ja talvisesonkina, ilmestyvä asiakaslehti. Lehteä julkaistaan suomen ja englannin lisäksi useina kieliversioina, joista pelkän suomenkielisen version painomäärä on 10 000 kappaletta. Avant Magazine on rakastettu asiakaslehti, jolla on oma uskollinen ja aktiivinen fanikuntansa. Tarkkasilmäiset lukijat kiinnittävät huomiota pienimpiinkin teknisiin yksityiskohtiin, ja lehdeltä odotetaan täsmällisyyttä ja huippuunsa viilattua laatua.

 

 

Mitä teimme

Tulus on vastannut lehden editoinnista ja taitosta ensimmäisestä numerosta lähtien, yli kahdeksan vuoden ajan. Lisäksi olemme suunnitelleet ja kirjoittaneet lehden sisältöjä. Lehtiprojektin aikana

 

  • Editoimme ja oikoluemme asiakkaan toimittamat tekstit
  • Käännämme juttuja lehden eri kieliversioihin
  • Kirjoitamme tarvittaessa jutut alusta asti haastatteluineen
  • Varmistamme tekstien luettavuuden
  • Valitsemme kuvat juttuihin
  • Taitamme lehden suomen-, englannin- ja saksankieliset versiot

 

Tässä onnistuimme: viestintä tavoitti oikeat kohderyhmät

Lehti tuotetaan tiukasta aikataulusta huolimatta sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Tuluksen kirjoittamat jutut keräävät kautta linjan kehuja sekä asiakkaalta että lukijoilta, ja taiton laadukkuus on herättänyt kiinnostusta muissa yrityksissä asti. Asiakasyrityksen toteuttama visuaalisen ilmeen muutos sovellettiin myös asiakaslehteen Tuluksen taitavien graafikoiden toimesta vaivattomasti ja kiitellysti.

 

Sidosryhmälehdet vuosien kokemuksella

Tulus hoitaa lehtiprojektit alusta loppuun ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Olemme apunasi lehden konseptin suunnittelussa, sisältöjen ja aiheiden ideoinnissa sekä juttujen toteuttamisessa ja hiomisessa. Perehdymme aina asiakkaan alaan ja tuotamme asiantuntevaa sisältöä, josta välittyy oikea äänensävy, näkökulma ja sanoma. Vastaamme visuaalisen suunnittelun ja taiton lisäksi tarvittaessa myös painoyhteyksistä ja varmistamme, että lehtesi on laadukkaasti luettavissa erilaisilla verkkojulkaisualustoilla.

 

 

 

EIKÖ YRITYKSELLÄSI OLE VIELÄ ASIAKASLEHTEÄ TAI KAIPAATKO KIPINÄÄ KEHITTÄMISEEN? LUE LISÄÄ SISÄLLÖNTUOTANNON PALVELUISTAMME.
 
TUTUSTU MYÖS MUIHIN TULUKSEN TÖIHIN!

 

 

Janne Suokas
Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
p. 044 751 0211

 

 

 

 

Takaisin ylös