REFERENSSI: Avant-fanien suosikkilehti kerää kehuja

Avant Magazine on pienkuormaajia valmistavan Avant Tecno Oy:n kaksi kertaa vuodessa, kesä- ja talvisesonkina, ilmestyvä asiakaslehti. Lehteä julkaistaan suomen ja englannin lisäksi useina kieliversioina, joista pelkän suomenkielisen version painomäärä on 10 000 kappaletta. Avant Magazine on rakastettu asiakaslehti, jolla on oma uskollinen ja aktiivinen fanikuntansa. Tarkkasilmäiset lukijat kiinnittävät huomiota pienimpiinkin teknisiin yksityiskohtiin, ja lehdeltä odotetaan täsmällisyyttä ja huippuunsa viilattua laatua.

Mitä teimme

Tulus on vastannut lehden editoinnista ja taitosta ensimmäisestä numerosta lähtien, yli kahdeksan vuoden ajan. Lisäksi olemme suunnitelleet ja kirjoittaneet lehden sisältöjä. Lehtiprojektin aikana

 

  • Editoimme ja oikoluemme asiakkaan toimittamat tekstit
  • Käännämme juttuja lehden eri kieliversioihin
  • Kirjoitamme tarvittaessa jutut alusta asti haastatteluineen
  • Varmistamme tekstien luettavuuden
  • Valitsemme kuvat juttuihin
  • Taitamme lehden suomen-, englannin- ja saksankieliset versiot

Tässä onnistuimme

Lehti tuotetaan tiukasta aikataulusta huolimatta sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Tuluksen kirjoittamat jutut keräävät kehuja sekä asiakkaalta että lukijoilta, ja taiton laadukkuus on herättänyt kiinnostusta muissa yrityksissä asti.

Asiakasyrityksen toteuttama visuaalisen ilmeen muutos sovellettiin myös asiakaslehteen vaivattomasti ja kiitellysti.

Sidosryhmälehdet vuosien kokemuksella

Tulus hoitaa lehtiprojektit alusta loppuun ammattitaidolla ja avaimet käteen -periaatteella. Olemme apunasi lehden konseptin suunnittelussa, sisältöjen ja aiheiden ideoinnissa sekä juttujen toteuttamisessa ja hiomisessa. Perehdymme aina asiakkaan alaan ja tuotamme asiantuntevaa sisältöä, josta välittyy oikea äänensävy, näkökulma ja sanoma. Vastaamme visuaalisen suunnittelun ja taiton lisäksi tarvittaessa myös painoyhteyksistä ja varmistamme, että lehtesi on laadukkaasti luettavissa erilaisilla verkkojulkaisualustoilla.

Liian raskas sisältökuorma? Tulukset tueksi!

Sisällöntuotanto

Mihin tahansa yrityksesi näköistä sisältöä tarvitsetkin, Tulus auttaa ammattitaidolla! Strategisesta sisältösuunnittelusta tarkkaan ja ketterään toteutukseen asti.

Sosiaalinen media

Sosiaalisessa mediassa sinulla on muutama sekunti aikaa säästyä skrollaukselta ja houkutella klikkaus.  Luova kielenkäyttö ja houkutteleva visuaalisuus auttavat!

Visuaalinen suunnittelu

Ammattitaidolla tehdyt valinnat kuvien, värien ja fonttien suhteen antavat viestille voimaa ja selkeyttä, vahvistavat brändiä ja auttavat saavuttamaan tavoitteita.

Liisa Oksanen

JANNE SUOKAS

Projektipäällikkö & viestintäasiantuntija
janne.suokas@tulus.fi
+358 44 751 0211

Johanna Lassy-Mäntyvaara

PETRA NIEMI

Projektipäällikkö, viestintäasiantuntija
petra.niemi@tulus.fi
+358 44 751 3101

Liisa Oksanen

LIISA OKSANEN

Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
+358 50 579 3205

Mietityttääkö viestintä ja markkinointi? Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö ja jatketaan matkaa yhdessä!

Mistä olet kiinnostunut?