fbpx

Tulukset mukana liiketoiminnan kaikissa käänteissä

Tulus on liki kolmekymppinen viestinnän asiantuntijayritys. Olemme asiakkaisiimme sitoutunut viestintäkumppani, strategisen viestinnän osaaja ja ketterä käytännön toteuttaja. Teemme asiakasyrityksen bisnestä hyödyttävää viestintää.

Toimintamme ehdoton valtti on erinomainen palvelu. Olemme kehittäneet yhdessä asiakkaiden tarpeisiin uudenlaisia viestinnän Oma tulus® -palveluja. Meiltä löytyy osaamista strategisesta suunnittelusta käytännön toteutuksiin, sisällöntuotannosta digi- ja somepalveluihin ja visuaalisesta viestinnästä medianäkyvyyteen. Meillä on pitkä kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten yritysten viestinnästä ja roppakaupalla kielitaitoa.
  • Liiketoiminnan kansainvälistyessä autamme yrityksiä toimimaan rajoja ylittävällä volyymilla kaikilla aika- ja kulttuurivyöhykkeillä.
  • Mediapalvelut takaavat myönteisen ja oikein kohdennetun näkyvyyden lehdistössä, verkossa ja sosiaalisessa mediassa.
  • Kasvuvaiheen tuiki tärkeä rekrytointiviestintä ja maineenhallinta auttavat yritystä löytämään oikeat kumppanit ja työntekijät.
  • Oman ydinviestin määritteleminen ja visuaalisen ilmeen suunnittelu toiminnan aloitusvaiheessa kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.

Tutustu tuluksiin ja
ota meidät käyttöön!