fbpx

Palvelut

Verkkosivustot ja Tulus Digi Service Point

 

Käyttäjälähtöiset, kiinnostavat ja koukuttavat verkkosivustot ovat osa Tuluksen palvelupalettia.  Lisäksi Tuluksen harjaantunut digitiimi ottaa tarvittaessa haltuunsa sivustojen koordinoinnin ja on vahvasti mukana myös kehitystyössä.   

 

Olemme erityisen kokeneita ja taitavia liikkuessamme kansainvälisten konsernien digimaailmassa, jossa työsarkaa riittää. Kansainvälisellä yrityksellä saattaa olla erilaisilla digialustoilla kymmeniä ja taas kymmeniä erilaisia verkkosivuja, joiden sisältö pitäisi olla aina ajan tasalla, noudattaa yrityksen visuaalista ohjeistusta ja kehittyä asiakkaiden tarpeiden muuttuessa. Sivuilla voi olla muun muassa tuote-esittelyjä, yrityskuvauksia, sisäisiä materiaaleja, lomakkeita, yhteystietoja, tuoteluetteloita ja myyntimateriaaleja.  

 

Tuluksen Digi Service Pointin väki on tällaisessa verkkoviidakossa kuin kotonaan ja hoitaa sivustojensuunnittelun ja rakentamisen, päivitykset, testaukset ja muut digiviestinnän tarpeet näppärästi jailman ylimääräisiä mutkia. Lisäksi Digi Service Point tarjoaa tukea yrityksen omalle väelle, jalkauttaa uusia toimintatapoja ja pitää koulutuksia, jotta kaikkien osaaminen pysyy ajan tasalla. Kaikki tämä sekä suomeksi että englanniksi, niin kasvotusten kuin etäyhteyksiä hyödyntäen.

 

 

 

Digiä Tuluksen tyyliin – tätä teemme

 

  • Sivustojen suunnittelu ja rakentaminen 
  • Sivustojen päivitykset ja testaukset 
  • Koulutukset alustojen käyttöönoton ja päivittämisen tueksi  
  • Sivustojen sisällöntuotanto 
  • Hakukoneoptimointi sisällön ja sivuston muiden elementtien osalta 

 

Tuluksen töitä:

 

Episerver-järjestelmän käyttöön­otossa hyvä suunnittelu ja koulutus kantoivat hedelmää. 

 

 

Kysy lisää:


Liisa Oksanen
Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
p. 050 579 3205

 


> Takaisin ylös

> Palveluhakemistoon