fbpx

Palvelut

Vaikuttaja- ja asiantuntija­viestintä

 

Vaikuttajaviestintä on kohdennetuinta mahdollista markkinointia silloin, kun haluat edistää sinulle tärkeitä asioita niistä eniten välittävien ihmisten keskuudessa. Tämän päivän vaikuttajaviestintä on siis paljon muutakin kuin poliitikkojen ja virkamiehien lobbaaminen.

 

Meillä Tuluksella vaikuttaja- ja asiantuntijaviestintä muodostavat kokonaisuuden, joka tarkoittaa yrityksen strategiaa tukevia asiantuntijapuheenvuoroja ja keskustelunavauksia, vuoropuhelua eri sidosryhmien kanssa, julkiseen keskusteluun osallistumista sekä vaikuttajien tunnistamista ja yhteyksien luomista.

 

Nykypäivän tärkeimpiä mielipidevaikuttajia ja viestinnällisiä kumppaneita voivat olla esimerkiksi oman alansa aktiivisina keskustelunavaajina toimivat asiantuntijat sekä suuria seuraajamääriä keräävät bloggaajat, vloggaajat ja tubettajat.

 

Usein on myös niin, että yrityksen omat asiantuntijat ovat organisaationsa kaikkein vaikuttavimpia viestijöitä. Työntekijälähettilyyden tukeminen voi silloin olla vuoden kannattavin viestintäpanostus.

 

 

 

Vaikuttajaviestintää Tuluksen tyyliin – tätä teemme

 

  • Vaikuttajaviestinnän suunnitelmat ja sparraukset
  • Blogit, vieraskynät, mielipidekirjoitukset, asiantuntija-artikkelit
  • Puheenvuorojen julkaisu ja jakelu eri kanavissa, keskustelunavaukset
  • Viestien perillemenon ja vaikuttavuuden seuranta ja analysointi
  • Mielipidevaikuttajien ja puolestapuhujien kartoittaminen sekä viestinnällinen yhteistyö

 

Tuluksen töitä

 

Kysy lisää:


Minea Hara
Viestintäasiantuntija
minea.hara@tulus.fi
p. 050 579 3204

 

 

 


> Takaisin ylös

> Palveluhakemistoon