fbpx

Palvelut

Sosiaalinen media

 

Sosiaalinen media on Tuluksessa olennainen osa jokaista viestintäsuunnitelmaa. Artikkelit, kuvauskeikat, seminaariesitykset, verkkosivujen tekstit ja vuosikertomuskeissit kannattaa aina jalostaa myös sosiaalisen median tarinoiksi. Autamme sinua huomaamaan sosiaaliseen mediaan vaivatta sulautuvat sisällöt ja muokkaamaan materiaalit kuhunkin kanavaan.

 

Jotta julkaiseminen olisi somessa jouhevaa ja yrityksen ilme ja ääni yhtenäinen, kannattaa somestrategian laatimiseen käyttää muutama hetki. Tulus auttaa sinua ottamaan suunnitelmallisen ja tehokkaan otteen sosiaalisesta mediasta. Laadimme sinulle exceliin yrityksenne tavoitteiden mukaiset sisällöt ja loihdimme niihin sopivat viestit eri kanaviin. Tuemme sinua sisältösuunnitelman päivitystyössä aina kun sitä tarvitset.

 

Lisäksi mittaamme puolestasi someviestinnän onnistumista ja koostamme sinulle raportit tavoitettavuudesta, käyttäjien sitoutumisesta, nettisivuille ohjautuneesta liikenteestä ja muiden yrityksenne kannalta tärkeiden tavoitteiden toteutumisesta.

 

Haluaisitko ulkoistaa kaiken yrityksenne sosiaaliseen mediaan liittyvän tekemisen tai vaihtoehtoisesti hyödyntää Some Service Point -palveluamme pienemmässä mittakaavassa? Kenties kaipaat sparrausta someideointiin tai kampanjaa kesän rekrytointiviestintään? Livesomettajaa tapahtumaasi? Teknistä tukea alati päivittyviin alustoihin? Some Service Point auttaa!

 

 

 

 

Somea Tuluksen tyyliin – tätä teemme

 

  • Somestrategiat
  • Sisällöntuotanto eri kanaviin: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, WeChat, Snapchat
  • Sisältöjen sponsorointi, mainokset, kampanjat
  • Livesometukset
  • Sisällöntuotannon koordinointi ja päivitysten ajastaminen

 

Näin toimii Tulus Some Service Point

Tulus Some Service Point tarjoaa sosiaalisen median sisältöjen suunnittelun, tuotannon, koordinoinnin, julkaisun, seurannan, raportoinnin ja julkaisujen mainostamisen kätevästi yhden palveluluukun kautta. Englanniksi ja suomeksi, ja aina graafikon tuella. Voimme muokata palvelun vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.

 

Some Service Pointin palvelumalli muotoutuu kiireavusta ja livesometuksesta strategiseen ja tavoitteelliseen pitkän tähtäimen someyhteistyöhön asti.

 

Tutustu myös Oma tulus -palveluumme joka soveltuu mainosti sosiaalisen median tekemiseen.

 

Tuluksen töitä

Somekampanja tavoitti Murikanrannan kohderyhmiä

Elematic: Reaching the Chinese audience through WeChat

 

Kysy lisää:


Liisa Oksanen
Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
p. 050 579 3205

 


Siru Salminen
Sosiaalisen median asiantuntija
siru.salminen@tulus.fi
p. 050 579 3206

 


> Takaisin ylös

> Palveluhakemistoon