fbpx

Palvelut

Sosiaalinen media &
Tulus Some Service Point

 

Sosiaalinen media on Tuluksessa olennainen osa jokaista viestintäsuunnitelmaa. Artikkelit, kuvauskeikat, seminaariesitykset, verkkosivujen tekstit ja vuosikertomuskeissit kannattaa aina jalostaa myös sosiaalisen median tarinoiksi. Autamme sinua huomaamaan sosiaaliseen mediaan vaivatta sulautuvat sisällöt ja muokkaamaan materiaalit istumaan kuhunkin kanavaan.

 

Jotta julkaiseminen olisi somessa jouhevaa ja yrityksen ilme ja ääni yhtenäinen, kannattaa somestrategian laatimiseen käyttää muutama hetki. Tulus auttaa sinua iskemään viestit ja sisällöt Exceliin ja tukee päivitystyössä aina tarvittaessa. Lisäksi mittaamme puolestasi someviestinnän onnistumista ja koostamme sinulle raportit tavoitettavuudesta, käyttäjien sitoutumisesta, nettisivuille ohjautuneesta liikenteestä tai muista teille tärkeiden tavoitteiden toteutumisesta.

 

Ehkä haluat siirtää koko julkaisuprosessin meille ja ottaa käyttöön Some Service Point -palvelumme, joka huolehtii avaimet käteen -periaatteella koko someliikenteesi. Jos vähempikin riittää, kenties kaipaat sparrausta someideointiin tai kampanjaa kesän rekrytointiviestintään? Teknistä tukea alati päivittyviin alustoihin? Meiltä löytyy! Tilaa tulus myös tapahtumaasi valokuvaamaan ja somettamaan livenä paikan päällä, suomeksi ja englanniksi!

 

 

 

Somea Tuluksen tyyliin – tätä teemme

 

  • Somestrategiat
  • Sisällöntuotanto eri kanaviin: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, WeChat, Snapchat
  • Sisältöjen sponsorointi, mainokset, kampanjat
  • Livesometukset
  • Sisällöntuotannon koordinointi ja päivitysten ajastaminen

 

Näin toimii Tulus Some Service Point

Tulus Some Service Point tarjoaa sosiaalisen median sisältöjen suunnittelun, tuotannon, koordinoinnin, julkaisun, seurannan, raportoinnin ja julkaisujen mainostamisen kätevästi yhden palveluluukun kautta. Englanniksi ja suomeksi, ja aina graafikon tuella. Voimme muokata palvelun vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita.

 

Some Service Pointin palvelumalli muotoutuu kiireavusta ja livesometuksesta strategiseen ja tavoitteelliseen pitkän tähtäimen someyhteistyöhön asti.

 

Tuluksen töitä

Somekampanja tavoitti Murikanrannan kohderyhmiä

Elematic: Reaching the Chinese audience through WeChat

 

Kysy lisää:


Liisa Oksanen
Toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
liisa.oksanen@tulus.fi
p. 050 579 3205

 


Siru Salminen
Sosiaalisen median asiantuntija
siru.salminen@tulus.fi
p. 050 579 3206

 


> Takaisin ylös

> Palveluhakemistoon