fbpx

Rankka koronakevät on onneksemme takana. Kesä tarjoilee meille jo parastaan ja se on tuonut mukanaan myös uskon siihen, että maailmassa on vielä valonpilkahduksia. Eikä se uusi normaalikaan ole enää niin kaukana kuin vielä pari kuukautta sitten ajattelimme.

Aurinkoisesta alkukesästä huolimatta meillä Tuluksessa kesä kuu alkoi varjoisammissa merkeissä, kun käynnistimme ensimmäistä kertaa historiassamme yhteistoiminta­­neuvottelut. Neuvottelut on nyt saatu päätökseen ja niiden tuloksena jouduimme ottamaan käyttöön kaikki keinot lomautuksista aina irtisanomisiin asti. Lisäksi jatkamme jo aiemmin käynnistämäämme kehitysohjelmaamme ja uudelleenorganisoitumista.

YT-neuvottelujen läpikäynti on rankkaa koko organisaatiolle ja niiden tuoma epävarmuus, pelko ja turhautuminen rassaavat varmasti jokaista yksilöä. Teemmekin nyt kaikkemme päästäksemme mahdollisimman pian yli läpi käymästämme myllerryksestä. Samalla haluamme pitää kiinni siitä, että tulevista lomautusjaksoista huolimatta asiakas­­palvelumme ei kärsi, vaan olemme apunanne ja tukenanne aina kun meitä tarvitsette.

Onneksemme paluu uuteen normaaliin siintää jo edessämme. Pitkän tauon jälkeen olemme päässeet jo nyt kasvotustenkin tapaamaan niin toisiamme kuin uusia ja vanhoja asiakkaitamme. Tämä on meille äärettömän tärkeää. Kesälomien jälkeen käy toimistollammekin taas tuttu kuhina, kun siirrymme asteittain kotikonttoreilta takaisin työpisteidemme ääreen. Sitä ennen on kuitenkin hyvä rentoutua ja ladata akkuja kesälaitumilla. Muistathan, että me Tuluksessa olemme tavoitettavissa läpi kesän.

 

Kirjoittaja

Liisa Oksanen


Liisa Oksanen

toimitusjohtaja, viestintäasiantuntija
p. 050 579 3205,
liisa.oksanen@tulus.fi