fbpx
NIVOS OY

Monialayhtiö nivoksen vuosikertomus – monta tarinaa, yhteinen ääni

 

Mistä kyse

Nivos on monialayhtiö, joka nivoo yhteen asumista ja yrittäjyyttä helpottavia tuotteita ja palveluita. Energiaa, vettä, lämpöä ja nettiyhteyksiä asiakkailleen tarjoava yhtiö vie toimialojaan eteenpäin etujoukoissa. Nivos on viime vuosina kehittänyt muun muassa datakeskuksen lämmönkierrätystä, sähköverkon automaatiota ja luomubiokaasun hyödyntämistä vähäpäästöisessä autoilussa sekä ottanut käyttöön uudenlaisia vesivuotoja kuuntelevia vesimittareita.

 

Verkossa julkaistavassa vuosikertomuksessaan Nivos kertoo asiakkailleen ja sidosryhmilleen toiminnastaan, ihmisistään ja visioistaan. Tulus toteutti vuosikertomuksen kaikki tekstisisällöt.

 

 

 

Mitä teimme

Haastattelimme nivoslaiset, yrityksen kumppanit ja asiakkaat sekä kirjoitimme sisällöt ja tekstit sisältösuunnitelmassa määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti.

 

Vuosikertomuksen jokaisessa artikkelissa noudatimme Nivokselle määriteltyä äänensävyä, tone of voicea, kirjoittajasta riippumatta. Näin saimme yhtenäisen äänen eri toimialoja ja aiheita koskeville sisällöille.

 

Nivos haluaa puhua asiakkailleen ymmärrettävällä ja innostavalla tavalla myös tekniikasta ja insinööriosaamisesta. Vuosikertomuksen otsikoinneissa näkyy erityisesti tulusten sisältöosaaminen ja luovuus. Verkkojulkaisussa lukija näkee useimmiten vain otsikon tai pari ensimmäistä riviä. Julkaisutekniikan vuoksi sekä otsikoiden informatiivisuuteen että niiden kiinnostavuuteen liittyi erityisen paljon vaatimuksia.

 

Samaa tiiviyttä ja mukaansatempaavuutta odotettiin myös sisällöiltä. Lopputuloksena on lukijoitaan palveleva vuosikertomus, joka välittää olennaiset tiedot selkeästi, ja mahdollistaa samalla syvemmän perehtymisen aiheisiin.

 

Mitä saimme aikaiseksi?

Yli 20 kiinnostavaa juttua vedestä, lämmöstä, energiasta ja nettiyhteyksistä sekä aiheisiin liittyvistä henkilöistä. Vuosikertomus kertoo eri sidosryhmille monipuolista ja samalla yhtenäistä tarinaa asiakkaan osaamisesta, arkisesta aherruksesta ja saavutuksista ihmisläheisellä tavalla.

 

Toteutusajankohta: 2020

 

 

Näin Nivoksen vuosikertomus onnistui:

”Tone of voice -ohjeistuksen avulla pystyimme ulkoistamaan mittavan kirjoitustyön luotettavalle yhteistyökumppanillemme Tulukselle. Arvostamme kielellistä kekseliäisyyttä ja ilahduimme siksi kaikista niistä uusista, positiivisista näkökulmista, jotka Tuluksen kirjoittajat löysivät meille nivoslaisille tutuista asioista. Sovimme selkeät raamit tekemiselle, mikä säästi aikaa omaan työhömme. Yhteistyö on sujunut sujuvasti sekä Tuluksen tutun tiiminvetäjän johdolla että eri sisällöntuottajien kanssa.”

 

Markkinointijohtaja Paula Korkeamäki, Nivos Oy

 

Löydät vuosikertomuksen täältä.

 


Toiveissa tavoitteellinen, tarinallinen sisällöntuotanto? Tutustu Tuluksen sisällöntuotannon palveluihin.

 


Tutustu myös muihin Tuluksen töihin!

 

Takaisin ylös