fbpx

Postilaatikkoon kolahti viime viikolla positiivinen päätös Business Finlandin kehitysrahoituksesta. Rahoitus mahdollistaa – ja velvoittaa – meitä kehitystyöhön, josta on yrityksille aitoa hyötyä tässä haastavassa tilanteessa.

Merkittävä joukko yrityksiä on joutunut ja joutuu poikkeustilan jatkuessa sopeuttamaan toimintaansa ja pienentämään viestintä- ja markkinointibudjettejaan. Niille on entistä tärkeämpää kohdistaa viestintä- ja markkinointi-investointinsa toimiin, joiden tuotto suhteessa investointiin on mahdollisimman hyvä. Vastaamme tähän tarpeeseen kehittämällä palvelua, joka keskittyy viestinnän mittaamiseen ja tulosten hyödyntämiseen yritysviestinnässä. Työhön meitä motivoi yrityksiltä saatu palaute viestinnän mittaamisen haasteista, joita aiheuttavat muun muassa mittareiden toimivuus, mitatun tiedon ymmärrettävyys ja eri työkalujen ristiaallokkoon eksyminen. Joskus käy niinkin, että mittarit raksuttavat ja tietoa kertyy, mutta osaaminen tai aika eivät riitä tiedon hyödyntämiseen.

Jos ajatukset ovat tuttuja, kannattaa olla kuulolla!

Olemme haastaneet yrityksiä viestimään avoimesti yhteiskunnan tuella tehtävästä kehitystyöstä ja näin aiomme luonnollisesti toimia myös itse. Tulemme matkan varrella jakamaan kehitystyön synnyttämiä oivalluksia ja haasteita eri kanavissa.

Saamamme rahoituksen suuruus on 36 800 €. Käytämme summan palkkakustannuksiin sekä kehitystyössä tarvittavan asiantuntijapalvelun ostamiseen.

 

Kirjoittaja

 

Johanna Lassy-Mäntyvaara
Johtava viestintäasiantuntija
johanna.lassy@tulus.fi
p. 040 584 9569