fbpx

Kaksi tulusta nimitettiin uusiin tehtäviin huhtikuun puolesta välistä alkaen.

Aiemmin viestintäkoordinaattorina toiminut Riina Junila nimitettiin myynnin ja viestinnän projektipäälliköksi. Riina on ollut tulus lokakuusta 2019 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut projektipäällikkönä sisältömarkkinoinnin parissa sekä viestinnän ja markkinoinnin kevytyrittäjänä. Koulutukseltaan Riina on markkinoinnin tradenomi.

Projektipäällikkö Riina Junila

 

Uudelta rooliltaan Riina odottaa ennen kaikkea mielenkiintoisia haasteita myynnin kehittämisen parissa: ”Uudessa roolissani vastuuni sekä työtehtäväni ovat lisääntyneet. Asiakastöiden lisäksi keskityn myös Tuluksen myynnin kehittämiseen. Kehitystyö on uskomattoman mielenkiintoista. Tarkoituksenani on totta kai Tulukselle tärkeiden tavoitteiden saavuttaminen. Näiden määrittämistä, tavoittelua ja saavuttamisen tuomia hyötyjä odotan todella paljon.”

 

 

 

Jo parin vuoden ajan Tuluksessa työskennellyt Krista Lampi nimitettiin verkkoviestinnän suunnittelijaksi. Kristan uuteen työnkuvaan kuuluu viestintä verkossa ja sosiaalisen median alustoilla, brändikehitys, kouluttaminen ja projektinhallinta. Krista on työskennellyt aiemmin Tuluksessa viestintäassistenttina viestinnän johtamisen maisteriopintojensa ohella.

Krista Lampi

Verkkoviestinnän suunnittelija Krista Lampi

”Hienoa saada lisää vastuuta sekä asiakasprojektien että Tuluksen oman viestinnän vetämisestä. Viestintä verkossa ja sosiaalisen median alustoilla on mielenkiintoinen maailma, josta löytyy aina uutta opittavaa. Parasta työssäni on silti yhdessä tekeminen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta ja haasteiden ratkaisemisesta tulee mahtava fiilis”, Krista sanoo.

Onnea Krista ja Riina sekä ennen kaikkea koko Tulus!

Tutustu muihin tuluksiin täällä!