Sanni Honkavaara – intohimona kieli ja viestintä

Helsingin tiimimme osaaminen kasvoi entisestään, kun Sanni Honkavaara aloitti Tuluksessa viestintäkoordinaattorina kesäkuussa 2022.

Työkokemusta Sannille on kertynyt sekä järjestöviestinnästä että viestintätoimistosta, mutta hän on päässyt näyttämään taitojaan myös julkisen sektorin puolella. Eniten Sanni on tehnyt töitä somen ja kansainvälisen viestinnän parissa.

”Viestinnän moniosaajana pystyn monenlaiseen työhön. Kaikkea en toki väitä osaavani, mutta vahvuuksiini kuuluu ehdottomasti nopea oppimiskyky. Omaksun uusia asioita hyvin helposti.”

Kielitaito on Sannin toinen vahvuusalue. Englannin kielen maisterina etenkin englanninkielisen sisällön tekeminen ja oikoluku onnistuu häneltä vaivatta. Sekä kieli että viestintä ovatkin hänen intohimojaan, ja työssään hän haluaa tehdä vaikuttavia sisältöjä.

Tuluksessa työskentelyltä Sanni odottaa jännittäviä ja mielenkiintoisia projekteja ja asiakkuuksia, eikä monipuolinen ja vaihteleva työ säikäytä häntä.

”Työssä minut saa innostumaan se, kun saan vietyä jonkin ison projektin päätökseen ja pääsen näkemään valmiin kokonaisuuden”, Sanni pohtii.

Vesa Brandt

Tukea viestintään? Tutustu Tuluksen palveluihin!