Krista kasvoi digiviestinnän projektipäälliköksi projekti kerrallaan

Verkkoviestinnän suunnittelijana toiminut Krista Lampi on nimitetty digitaalisen viestinnän ja myynnin projektipäälliköksi. Pian kauppatieteiden maisteriksi viestinnän johtamisesta valmistuva Krista on kasvanut Tuluksella kohti suurempia haasteita ja vastuita. Kolmen vuoden aikana Kristalla on ollut asiakkaiden eri projekteissa näytönpaikkoja, jotka hän on lunastanut toistuvasti.

”Parhaiden ratkaisujen löytäminen yhdessä asiakkaiden kanssa on palkitsevinta, onpa se sitten sopivan yksittäisen teknisen ratkaisun valintaa, sisällön ja kuvien yhdistämistä tai kokonaisuuden hallintaa sen eri käänteissä. Kun on rajattu aika ja budjetti, on hyvä kirkastaa, mitkä elementit hyödyttävät asiakasta eniten”, Krista kertoo.

Kokonaisvastuu Tuluksen myynnistä tulee olemaan uusi osa Kristan työnkuvaa.

”Koen myynnin vahvasti asiakaspalveluna. Myyntityössä varmistetaan asiakkaiden kanssa yhdessä, että heillä on varmasti parhaimmat ratkaisut käytössä oman liiketoimintansa edistämisessä. Myynti on asiakkaasta huolehtimista ja siksi sen on syytä olla systemaattista”, ihmisten kanssa viihtyvä Krista toteaa.

Toimistotyön ja etätyön yhteensovittaminen

Parhaiden ratkaisujen löytäminen yhdessä asiakkaiden kanssa on palkitsevinta, onpa se sitten sopivan yksittäisen teknisen ratkaisun valintaa, sisällön ja kuvien yhdistämistä tai kokonaisuuden hallintaa sen eri käänteissä.