fbpx

Tuluksen kesäblogin alkuperäinen aihe oli kesä ja kehittyminen. Kuinka tulukset aikovat hyödyntää kesän hiljaisia hetkiä kehittyäkseen ammatillisesti? Kävi nopeasti ilmi, että kehittymisen sijaan tulusten mielessä on hiljentyminen, palautuminen ja valmistautuminen tulevaan.

Koska tulukset ovat täysin tavallisia viestinnän alan ihmisiä, voidaan kenties vetää johtopäätös, että te muutkin viestinnän ihmiset olette enemmän hiljentymisen ja palautumisen kuin uuden somekanavan täydellisen haltuunoton äärellä?

Hyyyyyvin kaukana, pitkän ja ihanan kesän takana siintää taas ihan energinen ja kiireinen syksy, talouskasvu ja mahtavat uudet mahdollisuudet, ja se eksponentiaalinen kehittyminen.

Sitä ennen…

 

 

Zen-kesä 2021

 

Johtava viestintäasiantuntijamme Johanna Lassy-Mäntyvaara aikoo ulkoistaa suorituskeskeisyyden ja stressaamisen hyttysille.


”Aion matkustaa Lapin erämaahan ja sulkea siellä puhelimeni kokonaan. Kuuntelen omia ajatuksiani ja hyttysten ininää. Lisäksi keskityn nuorempien retkitovereiden mahdollisesti tarvitsemaan lempeään kannustamiseen.”

 

 

Sosiaalisen median asiantuntijamme Siru Salminen keskittyy ottamaan lunkisti.

”Keskityn olennaiseen, hengittelen ja unohdan kaiken turhan stressailun. Koitan olla suunnittelematta mitään etukäteen turhan tarkkaan. Tähtään siis kokonaisvaltaiseen zen-mielentilaan.”

 

 

 

Vasta nimitetty kehityspäällikkömme Saara Töyssy kehittää itselleen tilaa vanhan harrastuksen uudelleen virittämiseen.

”Olin ennen ihania lapsiani mahdoton lukutoukka. Tänä kesänä tavoitteeni on hiljentyä kirjallisuudesta nauttimiseen. Mikäli perinteiset kirjat ovat edelleen lapsiperhearjen tavoittamattomissa, annan varovaisen mahdollisuuden äänikirjoille.”

 

 

 

 

Markkinointiasiantuntijamme Ida Vaireman kesälomasuunnitelmat ovat harmaita, anteeksi, harmonisia.

Ostin reilu vuosi sitten asunnon, jossa on hitusen liian voimakkaat tapetit omaan makuuni. Olen kenties seurannut liikaa ruotsalaisia sisustussuunnittelijoita, mutta tämänhetkinen ajatus on maalata nämä seinät harmaiksi”, Ida kertoo.

Tästä asunnosta tulee taatusti zen! Saako tulla kylään?

 

 

Graafikko Paula Kontiainen aikoo löytää mielenrauhan puihin ripustettavan retkeilyriippumaton uumenista.

”Uusi hyttysverkkoni auttaa varmasti zen-mielentilan saavuttamisessa”, Paula pohtii.

 

 

 

Sisältöstrategimme Saara Pakarinen luottaa kiinalaiseen sananlaskuun: Tärkeintä elämässä on puutarhanhoito, eikä sekään ole kovin tärkeää.

Aion ottaa haltuuni puutarhanhoidon alkeet rivitalopihallammeSeuraan uuden hernepenkin ja marjapuskien kasvua, ihmettelen vanhoja perennoja, nypin, saksin ja konttaan polvet mullassa. Ja yritän olla häiritsemättä pupunpoikasta, joka piileskelee vuorenkilpien seassa.

 

 

Kuinka sinä tavoittelet mielenrauhaa?

 

Miten sen teetkin, onnea matkaan! Ei haittaa, jos et onnistu, mielenrauhaa ei voi suorittaa. Me tulukset vietämme zen-lomiamme porrastetusti ja olemme virtuaalitoimistolla tukenasi läpi kesän.

Jos haluat tehdä jotakin muuta kuin tuijottaa harmaita seiniä tai ruohon kasvua, hae inspiraatiota esimerkiksi näistä mainioista edellisten kesien sepustuksista. Toisille mielenrauha nimittäin löytyy puuharoinnista!

 

Palvelumuotoiltuja kesäpäiviä

Matkailuvinkkejä Suomessa

Viestinnän juhannustaikoja

Kukkien viestejä